Aerohive Trainingen

Aerohive_authorized_AATPLantech BV is officieel Aerohive training partner (AATP) en organiseert Aerohive gecertificeerde trainingen. U kunt bij ons diverse Aerohive gecertificeerde trainingen volgen.

Op dit moment zijn er twee gecertificeerde trainingen te volgen: de driedaagse basistraining ACMA en de tweedaagse third level training ACTP. De trainingen vinden plaats in ons training centrum in Amersfoort.

U wordt tijdens de training klaargestoomd voor het examen. Na afloop kunt u in uw eigen tijd web-based het examen afnemen. Na het behalen van het examen, krijgt u van ons een officieel certificaat.

Nieuwe trainingen verwacht
Aerohive breidt dit jaar het trainingen portfolio uit met twee nieuwe (second level) trainingen: Mobility Professional (ACMP) en Security Professional (ACSP).

ACMP is voor ervaren Aerohive gebruikers die meer willen leren over geavanceerde configuraties, troubleshooting en WLAN design en intergratie. Deze training is beschikbaar vanaf Q2 2018.

ACSP is ontwikkeld voor ervaren Aerohive gebruikers die meer wille leren over beveiligingsspecifieke elementen van Aerohive oplossingen. Deze training is beschikbaar vanaf Q3 2018.

ACMA (Aerohive Certified Mobility Associate, basistraining)
– 3 dagen

Aerohive_authorized_ACMADeze training is voor netwerk professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de support van het draadloze LAN netwerk. Tijdens deze uitgebreide cursus krijgt u alle informatie en leert u alle skills die nodig zijn voor het begrijpen en werken met de Aerohive NG WLAN architectuur. U leert de Aerohive NG WLAN configuratie in te richten en te optimaliseren en kunt na afloop van deze cursus Access Points en de NG HiveManager configureren en beheren. Troubleshooten en routine problemen in uw draadloze omgeving kunt u eenvoudig oplossen.

De ACMA training is een combinatie training van de Classic ACWA en ACWP training.

Tijdens de training maakt u verbinding met NG HiveManager en een Aerohive Access Point via een remote PC.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:
 • Predictive modelling and WLAN design
 • HiveManager NG overview
 • Verschillende scenario’s
 • Device monitoring and troubleshooting
 • 802.1X troubleshooting with client monitor
 • Layer 3 roaming configuration and troubleshooting
 • Private Pre-Shared Key (PPSK)
 • Device Firmware Updates
 • Device Classification
Benodigdheden:
Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heeft u een voor 802.11g/a of 802.11n/ac WiFi beschikbare PC laptop of MacBook nodig.

Prijs: € 2.195,00

Data
 • In overleg
ACTP (Aerohive Certified Troubleshooting Professional, third level training)
– 2 dagen

Aerohive_authorized_ACTP

Deze training is voor iedere netwerk professional en is volledig gericht op troubleshooting in de Wi-Fi omgeving. Tijdens deze training krijgt u diepgaande kennis over troubleshooting binnen de Aerohive HiveManager omgeving. U leert te troubleshooten voor verschillende onderwerpen, waaronder 802.1X, het integreren van Aerohive apparaten als RADIUS servers en guest management.

Tijdens de training maakt u verbinding met NG HiveManager en een Aerohive Access Point via een remote PC.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:
 • Troubleshooting Methodology
 • Using Client Monitor to troubleshoot 802.1X/EAP
 • HiveManager Certificate Authority
 • Layer 2 IPsec VPN client and VPN servers
 • Secure guest management with PPSK and User Manager
 • Device classification
 • Layer 3 roaming configuration and troubleshooting
De training is 50/50 theorie en hands-on.

Benodigdheden:
Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heeft u een voor 802.11g/a of 802.11n/ac WiFi beschikbare PC laptop of MacBook nodig.

Prijs: € 2.195,00

Data
 • In overleg

Hotelovernachting

U kunt er tijdens de training voor kiezen in Amersfoort een hotelovernachting te boeken
De volgende hotels zijn in de buurt van het Lantech trainingscentrum:
Mercure Hotel Amersfoort Centre (ca. 2,5 km)
Accor hotels

NH Amersfoort (ca. 3,2 km)
NH Hotels

Fletcher Hotel-restaurant Het Witte Huis (ca. 2,0 km)
Fletcher Hotels
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.