Aerohive Trainingen

Aerohive_authorized_AATPLantech BV is officieel Aerohive training partner (AATP) en organiseert Aerohive gecertificeerde trainingen. Wij bieden training voor zowel de Classic als NG omgeving aan.

De drie Aerohive trainingen voor de Classic omgeving zijn ACWA, ACWP en ACNP. Dit zijn allen tweedaagse trainingen en vinden plaats in ons training centrum in Amersfoort. De Aerohive training voor de NG omgeving is een driedaagse cursus: ACMA.

Vanaf juli 2017 is er een nieuwe Aerhive gecertificeerde training beschikbaar: ACTP. Beheerders die werken met zowel de Classic als de NG omgeving kunnen deze tweedaagse training volgen. ACTP is volledig gericht op troubleshooting.

U wordt tijdens de training klaargestoomd voor het examen. Na afloop kunt u in uw eigen tijd web-based het examen afnemen. Na het behalen van het examen, krijgt u van ons een officieel certificaat.

U kunt zich voor verschillende data inschrijven! Neem contact op met uw accountmanager of stuur een mail naar sales@lantech.nl.

Wij bieden de volgende trainingen aan:
 
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.