Aerohive Networks

De afgelopen jaren is Lantech in de prijzen gevallen bij de Aerohive Awards. Zo zijn we uitgeroepen tot partner van het jaar in de Benelux. Lantech is namelijk dé specialist op het gebied van veiligheid en continuïteit voor IT-infrastructuren.


Voordat Aerohive de Nederlandse markt besloot te betreden Webinar Aerohiveverkocht en implementeerde Lantech al de Aerohive systemen bij verschillende klanten.

Inmiddels is Lantech Aerohive Elite partner en stijgen ze torenhoog boven de concurrenten uit op het gebied van prestaties en technische kennis.

Uw Aerohive software laten implementeren door Lantech? Neem contact op

Wifi van Aerohive Networks

De trend dat medewerkers hun eigen mobiele apparaten meenemen en gebruiken voor zakelijke doeleinden blijft groeien. Door deze BYOD (bring your own device) cultuur is het steeds moeilijker om een betrouwbaar en beveiligd netwerk op te zetten. Al deze apparaten brengen namelijk ook de nodige risico’s met zich mee: niet ieder apparaat is goed beveiligd.

Met de wifi Aerohive Networks heeft u een simpel, slim en schaalbaar netwerk met de juiste functies om uw medewerkers op hun eigen apparaten te voorzien van veilig en snel internet/netwerk.

Aerohive producten

  • Acces points: De access points van Aerohive zijn geschikt voor het optimaliseren van de ervaringen van mobiele gebruikers, het maximaliseren van beschikbaarheid van bandbreedte en prioriteit geven aan en in de kiem smoren van bepaald verkeer.
  • Switches: Voor elke omgeving is er een geschikte switch. Evenals de access points zijn de switches van Aerohive makkelijk uitbreidbaar om met elke omgeving mee te groeien.
  • Branch routers: Bent u op zoek naar een oplossing om een (klein) filiaal of thuiswerkers toegang tot uw netwerk te geven, dan bent u op zoek naar branch routers.

Ja, ik wil Aerohive implementeren in mijn organisatie!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Aerohive Networks trainingenaerohive

Om het beheer van het Aerohive Network in eigen hand te houden of om meer kennis te krijgen over de Aerohive Wi-Fi zijn er verschillende gecertificeerde trainingen.

Dit zijn tweedaagse trainingen waarin u later – op het moment dat u het beste uitkomt – een web-based examen afneemt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Aerohive voor uw organisatie? Neem contact op.

WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.