Airwatch

De afgelopen jaren is het gebruik van mobiele apparaten op de werkvloer flink toegenomen. Deze toename zien we in elke branche en bij elke branche geeft het weer andere uitdagingen en mogelijkheden. Lantech is dé adviseur op het gebied van IT infrastructuur combineren met de BYOD-trend. 

Mobile Device management – Airwatch

Mobile Device management (MDM) een oplossing om goed in te airwatchspelen op de BYOD-trend, maar deze is puur gericht op het maken van beleid en het beheer(o.a. van het blokkeren en wissen) van deze mobiele apparaten. Naas MDM willen organisaties ook:
  • Controle en beheer over veilige toegang tot e-mail
  • Controle en beheer over veilig gebruik van applicaties
  • Controle en beheer over veilig gebruik van bestanden
Een hedendaagse mobile security oplossing dient dan ook verder te gaan dan alleen MDM, maar juist meer richting de organisatie. Ofwel, van MDM naar EMM: Enterprise Mobily Management.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van BYOD in uw organisatie? Neem contact op

Airwatch

Bij een implementatie van Airwatch Enterprise Mobility Management (EMM) zal onder andere een keuze gemaakt moeten worden tussen:
  • De implementatie in huis houden en op de eigen servers
  • EMM via de datacenters van Airwatch laten draaien(Cloud)

Ja, ik wil een Airwatch implementeren in mijn organisatie!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Airwatch in de cloud

In de cloud is het mogelijk een afzonderlijke omgeving te creëren voor uw organisatie, maar u kunt ook gebruik maken van de shared cloud service. Hier deelt u uw omgeving met andere organisaties. Binnen de shared cloud service huurt u uw eigen complex, maar dit is deel van één gebouw.

Het is dus niet dat u contact kunt maken met de devices van de andere organisaties. U werkt gewoon binnen uw eigen omgeving. Deze is alleen gedeeld met meerdere huurders.

DNA van Lantech

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten, op gebied van infrastructuur IT, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor infrastructuur IT het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.

No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.

Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Laat Lantech mij adviseren over de trend van BYOD! Neem contact op
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.