Anti virus

U zoekt naar een programma wat voorkomt dat er virussen uw computer binnenkomen. Echter: hackers breken massaal door de gangbare anti virus programma’s heen. De traditionele anti virus oplossingen is niet meer bestendig tegen malware. Veel bedrijven gebruiken om die reden meerdere virusoplossingen. Maar deze ‘gedegen’ beveiliging volstaat niet meer.

Anti virus programma’s bestaan al heel lang. Helaas lopen traditionele anti virusprogramma’s achter de feiten aan. Dit komt omdat de snelheid waarmee virussen zich vandaag verspreiden vraagt om een complexere oplossing.

Carbon Black heeft het meest complete next generation Endpoint Security Platform ontwikkeld. Met dit Endpoint Security Platform kunnen organisaties van elk formaat de huidige ineffectieve anti virus programma’s vervangen en pro-actief bedreigingen opsporen. Met Carbon Black kunt u de meeste aanvallen tegengaan, elke bedreiging zien en gaten in de beveiliging identificeren.

Vertrouwde informatie beschermen

Ontwikkelingen als Bring Your Own Device (BYOD) en Mobile Device Management (MDM) zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse omgeving. Lantech biedt u verschillende mogelijkheden om uw netwerk infrastructuur en bedrijfsgevoelige informatie te beschermen tegen virussen.

Mobiele telefoons en smartphones worden steeds meer gebruikt om bedrijfsinformatie te ontvangen, raad te plegen, te verwerken en te verzenden. Medewerkers zijn mobiel en willen profiteren van de voordelen die ‘always on’ biedt. Maar: ook deze apparaten moeten voorzien zijn van een goed anti virus platform.

Waarom Lantech

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis van anti virus, betrouwbare en veilige producten, op gebied van veilig draadloos netwerk, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA. Wij staan voor:
  • Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor IT beheer het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.
  • No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.
  • Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor netwerk beveiliging? Neem gerust contact op!
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.