Samenwerken met Lantech? We staan je graag te woord.

Lantech wint Aerohive Networks Partner of the Year award

Amsterdam – 7 februari 2019

Aerohive Networks, de marktleidende fabrikant van secure wireless netwerken, organiseert jaarlijks de Xperience Day.

Tijdens de 2019 editie werden wij uitgeroepen tot Partner of the Year!

De beste willen zijn

Traditiegetrouw wordt de Xperience Day voor partners afgesloten met het awards diner. Lantech viel in de prijzen met de prestigieuze award van Partner of the Year en sleepte tevens de award Deal of the Year in de wacht. Managing Director Sebastiaan Kors zei – natuurlijk! – blij te zijn met deze award. Het is een pluim voor het hele team van sales, support en engineering, maar ook omdat dit precies past in de strategie van Lantech: “In wat we doen, willen we de beste in zijn, met minder nemen we geen genoegen”, aldus Kors.

Award winning team

Nieuwe ontwikkelingen

Tijdens de drukbezochte Xperience Day gaf Aerohive Networks ook een update van wat er het komende jaar te wachten staat. Voor 2019 staan er vele interessante ontwikkelingen op de agenda.

802.11 ax voorsprong
Eén van deze ontwikkelingen is dat Aerohive Networks als eerste leverancier van de 802.11 ax standaard hun Acces Point portfolio rondom 802.11 ax verder zullen uitbreiden, en daarmee hun voorsprong op de rest van de markt vergroten. Veel klanten stappen over op deze nieuwe standaard omdat het waarschijnlijk de laatste standaard gaat worden voor traditionele Wifi netwerken. De lifetime wordt dan ook op minimaal 8 jaar geschat.

Cloud, AI, Security
Ook werd tijdens de Xperience Day de strategie van Aerohive verder toegelicht. Zo gaat het netwerkmanagement platform volledig in de cloud aangeboden worden, gebruik makend van Artificial Intelligence (AI) om verstoringen in het netwerk in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen voorspellen. Daarnaast zijn er innovatieve features toegevoegd aan het A3 Network Acces Control (NAC) framework waarmee Aerohive hun leidende positie als security en wireless netwerkleverancier nog eens onderstreept.

Partner van het eerste uur
Ook volgens Aerohive’s Partner Manager Jasper Vredegoor heeft Lantech een geweldig jaar achter de rug. “Lantech is al jaren een trouwe en zeer deskundige partner die onze laatste innovaties in bijvoorbeeld security producten met success naar de markt brengt. Van harte gefeliciteerd met de Partner of the Year Award”, aldus Vredegoor.

Meer informatie over Aerohive Networks

Aerohive Networks Partnership
Network Access Control
Product paper Network Access Control
Aerohive trainingen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We hebben een team specialisten klaar staan die je helpen met prijzen, demonstraties en advies.