Business Consultancy

Een effectieve IT beveiliging vergt meer dan de aanschaf en installatie van technische oplossingen. Zo is het opstellen van een visie, strategie en architectuur essentieel om een goede basis te creëren voor een effectieve en breed geaccepteerde IT beveiliging binnen uw organisatie. IT beveiliging is een kwestie van mensenwerk, waardoor aandacht voor niet-technische aspecten van essentieel belang is.

Wij kunnen u op dit gebied onder andere ondersteunen met de volgende business consultancy diensten:

Risico Analyse workshop
De Lantech Risico Analyse workshop is een uitstekend hulpmiddel om binnen een eendaagse workshop meer inzicht te krijgen in welke risico’s er zijn voor uw organisatie op het gebied van de beveiliging van bedrijf kritische gegevens. Onder begeleiding van een ervaren consultant brengen de deelnemers de mogelijke dreigingen en bijbehorende kansen en gevolgen in kaart.
>> lees meer

Security Architectuur workshop
De Security Architectuur workshop is een eendaagse workshop met de focus op het ontwikkelen en in stand houden van de security architectuur in uw organisatie. Hierbij is het realiseren van voldoende draagvlak voor uw IT beveiliging binnen de organisatie een belangrijk onderdeel. Tijdens de workshop komt u erachter hoe u dit op een effectieve en efficiënte wijze realiseert.

Mobililty Strategie workshop
Dankzij BYOD en Het Nieuwe Werken vindt er in organisaties steeds meer een verschuiving plaats van de traditionele werkplek naar de mobiele werkplek. Hoe u in uw organisatie gebruik wilt maken van deze mobilisering is goed vast te stellen in een Mobility Strategie Workshop. Onder begeleiding van een Lantech consultant ontwikkelen de deelnemers een mobiliteitsstrategie, welke wordt uitgewerkt tot een beleidsdocument, waarmee u via een aantal stappen uw strategie kunt verwezenlijken.
>> lees meer

Security Officer coaching Programma
De uitvoering van de coördinatie van uw informatiebeveiligingsbeleid binnen uw organisatie is lastige taak. De Security Officer is immers de verantwoordelijke voor het opzetten en bewaken van de informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Wij bieden het Security Officer coaching programma aan, waarbij een van onze consultants uw Security Officer begeleidt bij onder andere het opzetten, implementeren en handhaven van uw informatiebeveiligingsbeleid.
>> lees meer

IT Security Quick Scan
Door middel van interviews wordt met de IT Security Quick Scan gezocht naar het antwoord op de vraag “Wat doen wij aan IT beveiliging binnen onze organisatie en is dit voldoende?”. Als referentiemodel worden ISO127001 en ISO127002 gebruikt. Na afloop van de scan weet u welke onderdelen van uw IT-beveiliging aandacht vereisen en hoe u deze kunt verbeteren.

Meer informatie
Indien u meer informatie wilt, of met ons van gedachten wilt wisselen over wat wij voor kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.