CISCO Switch

Als u op zoek bent naar een CISCO switch kan het lastig zijn om een keuze te maken. Er is grote diversiteit aan switches in functionaliteit en prijs. Lantech brengt de verschillen voor u in kaart.

Cisco is dé specialist in netwerkapperatuur. Het bedrijf is opgericht in 1984 en heeft dus al meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen en ontwikkelen van swiches en routers. Lantech heeft al sinds jaar en dag een goede relatie met Cisco en is daarom uitgeroepen tot Cisco certified partner in Nederland.

Met de CISCO Switch heeft u een krachtige en beveiligde service voor uw onderneming, serviceprovider en computernetwerk. De CISCO Switch zorgt voor een veilige infrastructuur voor computernetwerken die met elkaar verbonden zijn.

Wat is belangrijk aan een switch


Om u te helpen met kiezen, staan hier de zaken waar u op moet letten:
 • De snelheid van de switch (via netwerkkabel of via wifi).
 • Het bereik en stabiliteit van uw netwerk (let op plaats van uw switch, de bouw van het kantoor, storingen door andere apparaten).
 • Verschillende wifi banden en frequentiebanden (dual-band en tri-band. Dual-band is een switch die gebruikt maakt van 2 banden, en tri-band dus van 3 banden).

Voordelen van een CISCO Switch


Alleen met CISCO Switches kunt u:
 • Een SD-Wan implementeren
  Met een SD-WAN kunt u profiteren van een flexibel, voordeling en snel internet. Hiermee kan je toepassingen bewaken, prioriteren en schalen met een geautomatiseerde implementatie via een beveiligde verbinding.
 • Profiteren van meer keuzes.
  Je kan bijvoorbeeld IT-flexibiliteit met een eerste NFV-oplossing krijgen. Network Function Virtualization houdt in dat de netwerkfuncties uit hardware losgeweekt kunnen worden en ook apart aan en uit gezet of opgeschaald kunnen worden. De CISCO Switches zijn er voor elke toepassing, elke verbinding en elk platform. U bent verzekerd van krachtige en betrouwbare functionaliteit.
 • On-demand schalen.
  Voldoe aan bedrijfsbehoeften met de netwerkservices die per bedrijf geschaald kunnen worden. U bedrijfsbehoefte wordt in een bepaalde klasse ingeschaald. Zo betaalt u naar gebruik, terwijl u groeit.

Meer weten

Voor meer informatie over de switches van CISCO, kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales.

Ja, ik wil meer weten over de CISCO Switches!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen.

Bel mij terugVoor de officiële website van CISCO, klik hier.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.