Data Governance Risk Assessment

Wilt u meer inzicht, grip en controle over al uw data-, bestanden, user rechten en audit-trail op al uw data? Dat kan met onze Data Governance oplossing. Wilt u eerst weten wat deze oplossing doet? Vraag dan onze Data Governance Risk Assessment aan!

Ongestructureerde en semi-ongestructureerde data groeit explosief waardoor organisaties steeds vaker de grip & controle over hun eigen (kwetsbare) data verliezen. In de gemiddelde organisatie bestaat 80% van de data uit ongestructureerde data (word, pdf, email etc).

Volledige inzage
Er zijn oplossingen op het gebied van Data Governance die volledig inzage bieden in wie welke rechten heeft aan de ene kant, wat de users met die rechten hebben gedaan aan de andere kant met automatische terugkoppeling over waar zich de “over permissies” bevinden.

Met de Data Governance oplossing krijgt u antwoord op:
  • Wie creëert de data?
  • Wie is de eigenaar van de data?
  • Wie heeft toegang tot die data en wie heeft wanneer de data daadwerkelijk gebruikt?
Wensen die de Data Governance oplossing inzichtelijk maakt:
  • Direct en actueel overzicht van users in de AD/LDAP met bijbehorende rechten;
  • Direct inzichtelijk maken van eventuele loops;
  • Direct inzichtelijk hebben van eventuele vervuiling;
  • Het snel kunnen opschonen en schoonhouden van de AD/LDAP;
  • Volledig inzage waar zich de “over permissies” bevinden;
  • Overzicht van inactieve accounts;
  • Overzicht van ongebruikte data (80 tot 90% van de data wordt na een maand nooit meer gebruikt; wellicht is dit te verplaatsen naar low-cost storage).
Installatie en resultaat
Onze consultant installeert de Data Governance Risk Assessment bij u op locatie in ca. 3 uur en plaatst 1 virtuele tijdelijk machine en een plekje in een SQL database. Resultaat van de Risk Assessment: onder andere een waardevol rapport met betrekking tot grote risico’s, inzicht in welke risico’s direct opgelost moeten worden en waar moet de rechtenstructuur aangepakt worden om tot een “least privilege” model te komen.

Bij aanschaf van Data Governance software binnen een periode van 6 maanden na de Risk Assessment krijgt u de eventuele kosten van de risk assessment gecrediteerd.

Ja ik wil een Risk Assessment
Neem nu contact met ons op voor meer informatie en/of een prijsindicatie.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.