Datalek

Datalekken komen steeds meer voor. Sinds 2016 bestaat er een meldplicht voor datalekken. Het is niet de bedoeling dat er gegevens in handen komen van mensen waar deze gegevens niet voor bedoeld zijn. Een datalek is het gevolg van een beveiligingsprobleem. In de meeste gevallen gaat het om uitgelekte computerbestanden.

In 2020 zullen er naar verwachting meer dan 30 miljard apparaten (meer dan het aantal mensen op aarde) draadloos verbonden zijn. Er wordt op dit moment veel gevraagd van een WiFi netwerk. Er is toegang nodig voor iedereen, maar wel veilig. Bij Lantech kunt u advies krijgen over het voorkomen of verhelpen van een datalek.

Veilige toegang

Veilige toegang tot uw applicaties en data is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering en ICT security. Nieuwe ontwikkelingen als mobiele applicaties en apparaten, cloud computing, het gebruik van social media en big data bieden nieuwe mogelijkheden en brengen tegelijk ook nieuwe soorten risico’s met zich mee.

Lantech kan u ondersteunen bij het realiseren en veilig beheren van uw IT omgeving. Wij zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve en kosteneffectieve oplossingen op het gebied van ICT security. Het verhelpen en voorkomen van een datalek is onze specialiteit.

Waarom lantech?

Lantech heeft een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis van datalekken, betrouwbare en veilige producten, op gebied van veilig draadloos netwerk, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA. Wij staan voor:
  • Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor IT beheer het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.
  • No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.
  • Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor netwerk beveiliging? Neem gerust contact op!
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.