Firewall as a Service (FaaS)

Firewall-as-a-Service van Lantech is dé manier om je volledig te ontzorgen rondom het beheer van de firewall tegen vaste kosten per
maand.

Waarom FaaS?

De firewall is een van meest kritische beveiligingslagen binnen vrijwel iedere organisatie en is een belangrijk wapen om hackers buiten de deur te houden en de bedrijfsresources te beschermen. Het beheer van de firewall wordt steeds complexer door het sterk veranderende bedreiginglandschap. Firewalls en firewall rulebases die niet goed worden onderhouden vormen een ongewild beveiligings- en bedrijfsrisico

Download de whitepaper

Totale ontzorging van het beheer van de firewall en beveiliging tegen vaste kosten per maand. Meer weten? Download dan onze whitepaper.

Firewall as a Service (FaaS)

Firewall-as-a-Service van Lantech is dé manier om je volledig te ontzorgen rondom het beheer van de firewall tegen vaste kosten per maand.

Wat houdt het in?

Firewall-as-a-Service omvat alle hardware, software, licenties en beheertaken die nodig zijn voor een optimaal functionerende firewall. Lantech is primair verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de firewall. Het beheer wordt vanuit ons Network en Security Operations Center (NSOC) uitgevoerd door een toegewezen huisengineer. De huisengineer (of zijn back-up) is vanuit ons Operations Center het vaste aanspreekpunt voor alle operationele zaken. Het komt ook voor dat on-site assistentie verleend wordt indien de situatie daar om vraagt.

Vraag een offerte aan