Meer weten over hoe we je infrastructuur monitoren en bewaken? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Managed Security Services

Ben je op zoek naar nog meer zekerheid over de beschikbaarheid van het netwerk en securityniveau? Dan adviseren wij je om gebruik te maken van de Pro-Active support van Lantech als aanvulling op Active support. Hierbij gaat het niet alleen om het reguliere beheer van bijvoorbeeld de firewall, maar monitoren en analyseren wij ook de logs zodat wij je proactief kunnen voorzien van (potentiële) beschikbaarheid en cyberrisico’s die je organisatie en uw medewerkers lopen.

Met onze Managed Security services kun je rustig gaan slapen terwijl wij de infrastructuur monitoren en bewaken op dreigende security en beschikbaarheidsproblemen.

Met Managed Security Services kunnen wij in een heel vroeg stadium beschikbaarheidsproblemen en potentiële security dreigingen detecteren en voorkomen. Voorbeelden kunnen zijn dat iemand ongeoorloofd toegang tot het netwerk probeert te verkrijgen buiten kantoortijden, malware die zich langzaam verspreidt of een verminderde dekking van het wifi-netwerk wat de business verstoort.

Voordelen

  • Directe beschikking over een team van security specialisten die proactief met je mee zoeken naar (potentiële) risico’s;
  • Je hoeft zelf geen 7×24 security specialisatie in huis te hebben;
  • Een huisengineer die je omgeving door en door kent en je primaire aanspreekpunt is;
  • Door proactieve analyse brengen wij jouw organisatie op een hoger security niveau.

Meer informatie over de andere diensten

Managed Security Services

Ben je op zoek naar nog meer zekerheid over de beschikbaarheid van het netwerk en securityniveau? Dan adviseren wij je om gebruik te maken van de Managed Security Services van Lantech als aanvulling op Managed Services. Hierbij gaat het niet alleen om het reguliere beheer van bijvoorbeeld de firewall, maar monitoren en analyseren wij ook de logs zodat wij je proactief kunnen voorzien van (potentiële) beschikbaarheid en cyberrisico’s die de organisatie en uw medewerkers lopen.

Met onze Managed Security services kun je rustig gaan slapen terwijl wij de infrastructuur monitoren en bewaken op dreigende security en beschikbaarheidsproblemen.

Met Managed Security Services kunnen wij in een heel vroeg stadium beschikbaarheidsproblemen en potentiële security dreigingen detecteren en voorkomen. Voorbeelden kunnen zijn dat iemand ongeoorloofd toegang tot het netwerk probeert te verkrijgen buiten kantoortijden, een brute-force attack op de firewall,malware die zich langzaam verspreidt of een verminderde dekking van het wifi-netwerk wat de business verstoort.

Vraag een offerte aan