Network as a Service

Network-as-a-Service van Lantech biedt organisaties een schaalbare en eenvoudige manier om de netwerkinfrastructuur te beheren en te beveiligen inclusief de (SD)-WAN, LAN en Wireless netwerken die in gebruik zijn.

Waarom Network as a Service?

Een netwerkinfrastructuur bestaat uit diverse netwerk- en beveiligingscomponenten zoals switches, routers, access points en firewalls en vormt daarmee de basis voor een veilige connectiviteit met applicaties, systemen en gebruikers. Hoewel veel organisaties ervoor kiezen om data en applicaties naar de cloud te brengen, blijft een infrastructuur onmisbaar in het veilig laten connecteren van gebruikers met bedrijfssystemen en applicaties, onafhankelijk of deze nu on-premise of in de cloud staan.

Vanwege de toegenomen afhankelijkheid, complexiteit en kostenbesparing kiezen veel organisaties ervoor om het beheer van de netwerkinfrastructuur (deels) uit te besteden. De meeste organisaties beschikken niet over een 7×24 beheerorganisatie of monitoring functie, terwijl de business wel 7×24 doorgaat en mensen buiten kantoortijden werken. Het beheer van het netwerk vergt constante fine-tuning en monitoring om de businesscontinuïteit te waarborgen en om goed beschermd te zijn tegen interne en externe beveiligingsrisico’s

De voordelen van Network as a Service, op een rijtje

  • Beheer volledig uitbesteed
  • Meegroeien met de business
  • Onafhankelijke specialist
  • 24×7 monitoring
  • Voorspelbare en schaalbare kosten per maand
  • SLA, klanttevredenheid, rapportages en advies
  • On-premise/hybride/cloud/virtueel

Lees meer over de voordelen van NaaS.

Meer informatie over de andere diensten

Network as a Service

Network-as-a-Service van Lantech biedt organisaties een schaalbare en eenvoudige manier om de netwerkinfrastructuur te beheren en te beveiligen inclusief de (SD)-WAN, LAN en Wireless netwerken die in gebruik zijn.

Je netwerk altijd in perfect shape

Voor organisaties die het beheer van de infrastructuur liever uitbesteden aan een specialist, biedt Lantech Network-as-a-Service. Deze dienst neemt alle aspecten rondom het beheer van het netwerk uit handen, zoals het uitvoeren van wijzigingen, updates, 7×24 monitoring, detectie, response en het mitigeren van netwerk en security incidenten. Dit zorgt ervoor dat het netwerk altijd in perfect shape is voor het uitvoeren van je huidige en toekomstige business activiteiten.

Network-as-a-Service is gebaseerd op een vast bedrag per maand zonder verrassingen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. In het maandbedrag kunnen naar wens ook eenmalige kosten worden inbegrepen zoals installatiewerkzaamheden en aanschafkosten van licenties, hard- en software.

Vraag een offerte aan