Meer weten over Security Awareness trainingen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Security Awareness trainingen

Lantech is leverancier en partner van Proofpoint. Proofpoint is de wereldwijde nummer 1 op het gebied van anti-phishing tooling en online security awareness trainingen, die je bij ons interactief kunt volgen.

We bieden 3 pakketten aan die je helpen het aantal succesvolle phishing-aanvallen en malware-infecties te vermijden: Anti-Phishing, Foundations en Enterprise.

Proofpoint Phishing Simulatie en Security Awareness bieden een extra laag door het testen en opleiden van medewerkers zodat zij de laatste informatie krijgen over de nieuwste trends rondom security en cybercrime bedreigingen. Lantech past de training toe in 4 stappen: beoordelen, trainen, versterken en meten. Klanten meten een reductie van maar liefst 90% succesvolle externe phishing-aanvallen en malware-infecties met behulp van deze 4 stappen benadering.

Beoordelen

Een belangrijke eerste stap naar een uitgebreid beveiligingsbewustzijn en trainingsprogramma is het evalueren van de kennis van je medewerkers en het awareness niveau van de organisatie. Wij bieden aanpasbare beoordelingen en gesimuleerde aanvallen (bijv. mock phishing e-mails), evenals leermomenten die tips en praktisch advies geven aan werknemers die trappen in bijvoorbeeld mock phishing, smishing en USB-aanvallen. Deze korte oefeningen geven inzicht in de gevaren van daadwerkelijke aanvallen en motiveren om aan vervolg training modules deel te nemen.

Bewustzijn Versterken

Onze Security Awareness Materialen bevatten een bibliotheek aan afbeeldingen, posters, artikelen en gimmicks die helpen om de nadruk te leggen op de best-practices en het positieve gedrag binnen je eigen werkomgeving. Door deze boodschap meer zichtbaar en herkenbaar te maken, versterk je de security opleidingen en helpt dit je medewerkers bij het behouden van hun kennis.

Aanmelden voor Security Awareness trainingen

Opleiden

Onze interactieve trainingsmodules zijn de sleutel tot het opleiden van je medewerkers ten aanzien van security risico’s op de werkplek en daarbuiten. De 10-tot 15-minuten durende modules geven gebruikers de mogelijkheid om te begrijpen wat de soorten risico’s zijn die zij kunnen tegenkomen en deze te herkennen en hoe acties een positieve invloed hebben op het bedrijfsmatige en persoonlijke securityniveau. Onze auto-enrollment functie zorgt voor het automatisch toewijzen van een opleiding aan werknemers die zich hebben laten verleiden tot bijvoorbeeld op het openen van (gesimuleerde) phishing email.

Meten

Wij denken dat het meest effectieve trainingsprogramma flexibel genoeg moet zijn om deze aan te passen en te veranderen op basis van de behoeften. Daarom is meten zo belangrijk. Met onze aanpak krijg je krachtige analyses over de sterke en zwakke punten van de organisatie, kun je resultaten evalueren en nieuwe trainingen inplannen die afgestemd zijn op je eigen prioriteiten en die van de organisatie.

Vraag een offerte aan