Endpoint security

Cybercriminelen richten hun pijlen steeds meer op de endpoint. Dat is niet vreemd, want het aantal apparaten dat met een netwerk verbonden is, blijft alleen maar stijgen. Volgens Gartner zijn in 2020 wereldwijd ruim 20 miljard apparaten met een netwerk verbonden. Daardoor kunnen hackers nu op veel meer plekken het netwerk binnen komen: zelfs (mobiele) apparaten van medewerkers en bezoekers kunnen een ingang vormen.

Ondanks dat traditionele antivirus-oplossingen bijna alle endpoints ter wereld “beschermen”, neemt het aantal beveiligingsinbreuken toe: traditionele antivirus-oplossingen zijn niet langer bestand tegen cyberaanvallen en zijn niet langer in staat endpoints te beveiligen. Om datalekken te voorkomen en aanvallen tegen te gaan, moeten endpoints tegen bekende en onbekende malware beschermd worden. Een goede endpoint security (of Endpoint protection) is belangrijker dan ooit!

Beveilig dus nu uw endpoints!

Palo Alto Networks: unieke preventie methode

Met Traps Advanced Endpoint Protection vervangt Palo Alto Networks de oude antivirus met een multi-methode preventie, welke een unieke combinatie inzet van de meest kosteneffectieve malware en exploit preventie methodes. Palo Alto Networks TrapsTraps is speciaal gemaakt om bekende en onbekende bedreigingen aan te pakken voordat het endpoint wordt gecompromitteerd. In 2016 ontving Traps een eervolle vermelding door SANS instituut in de categorie Endpoint Detection/Response. Door Gartner is Traps tot visionaire oplossing genoemd in het Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms.

Traps Advanced Endpoint Protection:

Het gebruik van de endpoint security-oplossing van Palo Alto Networks kent een aantal voordelen, namelijk:
  • Pakt security lekken preventief aan door preventief bekende en onbekende malware, exploits en zero-day bedreigingen te blokkeren. Traps gaat preventief te werk in plaats van het detecteren van een lek nadat een endpoint is gecompromitteerd;
  • Beschermt gebruikers en stelt gebruikers in staat hun dagelijkse activiteiten te blijven doen en web-based technologieën te gebruiken zonder zorgen over bekende en onbekende cyberbedreigingen;
  • Automatiseert preventie door zichzelf autonoom te herprogrammeren met behulp van kennis over bedreigingen opgedaan door Wildfire (een cloud-based bedreigingsanalyse service van Palo Alto Networks).
Lees meer over Traps Advanced Endpoint Protection.

Meer informatie over de Endpoint Security oplossing?

Voor meer informatie over de Endpoint security oplossing van Palo Alto Networks kunt u contact opnemen met de afdeling sales. Zij helpen u graag verder. De afdeling sales kunt u bereiken per mail of via 088-4637700.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

 
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.