Chat with us, powered by LiveChat
Meer weten over evenementen van Lantech? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Evenementen

Regelmatig organiseren wij of nemen we deel aan evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende evenementen en webinars.

Wij ontmoeten je graag!

De mensen van Lantech zijn veel gevraagde sprekers op cybersecurity en infrastructuur evenementen en seminars. Ook organiseren wij regelmatig gratis toegangelijke technische workshops voor klanten en geïnteresseerden. Check de komende technische workshops, trainingen en evenementen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie.

23 mei & 20 juni | Cyber Range | Amsterdam

Organisatie: Lantech & Palo Alto Networks
Datum: 23 mei & 20 juni
Locatie: Hoofdkantoor Palo Alto Networks, Amsterdam
Meer informatie over het evenement

Welkom bij dé volgende stap in cybersecurity training: Cyber Range. Een hands-on cybersecurity workshop inclusief RED Teaming waarbij je inzichten verwerft om met de meest geavanceerde technologie je te beschermen tegen geavanceerde aanvallen.

Cyber Range is een dagvullende workshop en laat je op een superleuke interactieve manier kennis maken met de nieuwste security technologieën en strategieën.

Aanmelden:

11 juli Amsterdam | 22 augustus Son | Azure UTD

Organisatie: Lantech & Palo Alto Networks
Datum: 11 juli in Amsterdam
Datum: 22 augustus in Son
Meer informatie: over het evenement

Cyber criminelen zijn zich goed bewust van de snelle uitbreiding naar de public cloud en zijn voortdurend op zoek naar zwakke plekken in uw netwerk. Zorg ervoor dat ze deze niet vinden!

Doe mee met deze gratis Azure Ultimate Test Drive en kom erachter hoe u Azure kunt inzetten én uw netwerk kunt beveiligen met de next generation firewalls van Palo Alto Networks en de geavanceerde threat prevention functionaliteiten.

Aanmelden

Aerohive Webinar (elke maand)

Aerohive Networks organiseert regelmatig Wi-Fi webinars voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie.

De volgende edities staan gepland op:
21 mei 2019: The Wi-Fi Troubleshooting workshop

6 juni | Awareness & Office365 seminar | Amersfoort

Organisatie: Lantech & Proofpoint
Datum: 6 juni
Locatie: Atelier 300C, Soesterweg 300c, Amersfoort
Meer informatie over het evenement

Lantech organiseert samen met Proofpoint (onze partner en ‘s werelds marktleider op het gebied van email beveiliging) een interessante ochtendsessie waar we drie actuele onderwerpen centraal stellen: DMARC, Office365 Security en Security Awareness voor je gebruikers.

Dit seminar is inclusief lunch.

Aanmelden

Aerohive workshop A3

Organisatie: Lantech & Aerohive
Datum: 13 juni
Locatie: kantoor Lantech, Amersfoort
Meer informatie over het evenement

Lantech verzorgt gratis workshops van een halve dag, waarbij u de A3 oplossing van Aerohive Networks goed leert kennen. A3 staat voor Security & Control for all Devices on the Access Network en is de nieuwe Network Access Control (NAC) oplossing.

De workshop is inclusief demo en lunch.

Aanmelden