Meer weten over onze evenementen? Neem contact op met Lantech

Evenementen

Regelmatig organiseren wij of nemen we deel aan evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende evenementen en webinars.

Wij ontmoeten je graag!

De mensen van Lantech zijn veel gevraagde sprekers op cybersecurity en infrastructuur evenementen en seminars. Ook organiseren wij regelmatig gratis toegangelijke technische workshops voor klanten en geïnteresseerden. Check de komende technische workshops, trainingen en evenementen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie.

Aerohive Webinar (elke maand)

Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie.

De volgende editie staat gepland op 17 januari 2019.

6 februari | Aerohive Customer Xperience Day

Met trots kondigt Aerohive de Customer Xperience dag 2019 aan. Deze zal dit jaar worden gehouden op 6 februari in het Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel te Amsterdam.

Met informatie over nieuwe producten, de toekomstige roadmap en de nieuwste innovaties en succesverhalen van Aerohive met leuke klant cases en demo’s om u te helpen de voordelen van Aerohive voor uw bedrijf te begrijpen.

Locatie: Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel

Reserveer uw plaats vandaag nog! Klik hier.

13 februari | IT & Information Security congres | Den Bosch

Deze inspirerende dag helpt u met uw security strategie!

Datum: 13 februari 2019
Locatie: Congrescentrum 1931 | ‘s-Hertogenbosch
Meer informatie: Over het congres

Het thema van het jaarcongres IT Information Security is dit jaar “Anders kijken, is meer zien!” Martijn Snels, projectmanager van het congres IT Information Security legt uit:

“Binnen het congresthema “Anders kijken, is méér zien!” doen we een beroep op de creativiteit. Creativiteit gaat over soepel denken, iets van een andere kant bekijken en over het zoeken naar andere oplossingen. Door anders te kijken kun je zien dat je mogelijk eerder iets moet loslaten om tot verandering of transformatie te komen.”

Aanmelden