Chat with us, powered by LiveChat
Meer weten over evenementen van Lantech? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Evenementen

Regelmatig organiseren wij of nemen we deel aan evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende evenementen en webinars.

Wij ontmoeten je graag!

De mensen van Lantech zijn veel gevraagde sprekers op cybersecurity en infrastructuur evenementen en seminars. Ook organiseren wij regelmatig gratis toegangelijke technische workshops voor klanten en geïnteresseerden. Check de komende technische workshops, trainingen en evenementen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie.

11 juli Amsterdam | 22 augustus Son | Azure & Threat UTD

Organisatie: Lantech & Palo Alto Networks
Datum: 11 juli in Amsterdam
Datum: 22 augustus in Son
Meer informatie: over het evenement

Cyber criminelen zijn zich goed bewust van de snelle uitbreiding naar de public cloud en zijn voortdurend op zoek naar zwakke plekken in uw netwerk. Zorg ervoor dat ze deze niet vinden!

Doe mee met deze gratis Azure Ultimate Test Drive en kom erachter hoe u Azure kunt inzetten én uw netwerk kunt beveiligen met de next generation firewalls van Palo Alto Networks en de geavanceerde threat prevention functionaliteiten.

Aanmelden

Aerohive Webinar (elke maand)

Aerohive Networks organiseert regelmatig Wi-Fi webinars voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie.

De volgende edities staan gepland op:
21 mei 2019: The Wi-Fi Troubleshooting workshop