Meer weten over evenementen van Lantech? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Evenementen

Regelmatig organiseren wij of nemen we deel aan evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende evenementen en webinars.

Wij ontmoeten je graag!

De mensen van Lantech zijn veel gevraagde sprekers op cybersecurity en infrastructuur evenementen en seminars. Ook organiseren wij regelmatig gratis toegangelijke technische workshops voor klanten en geïnteresseerden. Check de komende technische workshops, trainingen en evenementen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie.

23-09 | Hybrid IT Infrastructure

Organisatie: Heliview
Datum: 23 september 2020
Locatie: Stadion Feijenoord, Rotterdam
Website Hybrid IT

Hybrid IT Infrastructure is een paktijkdag over het managen en orkestreren van de hybride IT omgeving. De oude wetten van IT gelden niet meer. De opkomst van Cloud Technologie heeft de manier waarop we aankijken tegen zaken als innovatie, flexibiliteit en schaalbaarheid voorgoed veranderd. Het thema van deze dag is: Get Cloud Done!

Deze editie van Hybrid IT wordt nieuwe stijl georganiseerd door Heliview, rekening houdend met de vanuit de overheid geldende richtlijnen. Het congres duurt een dagdeel. Je kunt je aanmelden voor de ochtend of de middag. Het programma voor beide dagdelen is gelijk.

Aanmelden kan hier.

26-11 | Cyber Security Experience

Organisatie: Heliview
Datum: 26 november 2020
Locatie: NBC Nieuwegein
Website Cyber Security Experience

Tijdens de 10e editie van de Cyber Security Experience staat kennisdeling en het delen van ervaringen tussen vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en IT en informatiebeveiliging. Alle facetten die te maken hebben met preventie, risico-inventarisatie, cyber resilience en compliancy komen aan bod.

Deze editie van Cyber Security Experience wordt nieuwe stijl georganiseerd door Heliview, rekening houdend met de vanuit de overheid geldende richtlijnen. Het congres duurt een dagdeel. Je kunt je aanmelden voor de ochtend of de middag. Het programma voor beide dagdelen is gelijk.

Aanmelden kan hier.

July Wireless Wednesdays | Cloud IQ Live-Demo

Organisatie: Extreme Networks
Datum: 1 juli, 15 juli, 29 juli (30 minuten, start 11.00)
Locatie: Online
Meer informatie op de aanmeldpagina.
Voertaal: Engels

In this live demo-session, you will learn how ExtremeCloud IQ, the industry’s first Cloud-driven end-to-end enterprise network, takes advantage of advanced machine learning and AI capabilities to simplify sophisticated management, enhance visibility and control, and reduce cost and complexity of your enterprise edge to data center infrastructure.

Join our Wireless Wednesday webinar, Get a Free AP*! Once you’ve seen how powerful ExtremeCloud IQ is in our demo, qualified attendees will receive a free Extreme Access Point with 30-day subscription.

Aanmelden kan hier. De datum dat je het webinar wilt volgen kun je tijdens de aanmelding selecteren.

Bekijk de video's van recente webinars

In mei organiseerden wij de Stay Home Stay Safe – Webinar Week en Hybrid IT Infrastructure.

Benieuwd naar de presentaties en video’s? We hebben ze voor je gebundeld op een aparte pagina. Klik op de button hieronder om deze te bezoeken.