Chat with us, powered by LiveChat
Meer weten over evenementen van Lantech? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Evenementen

Regelmatig organiseren wij of nemen we deel aan evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende evenementen en webinars.

Wij ontmoeten je graag!

De mensen van Lantech zijn veel gevraagde sprekers op cybersecurity en infrastructuur evenementen en seminars. Ook organiseren wij regelmatig gratis toegangelijke technische workshops voor klanten en geïnteresseerden. Check de komende technische workshops, trainingen en evenementen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie.

Aerohive Webinar (elke maand)

Aerohive Networks organiseert regelmatig Wi-Fi webinars voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie.

Na de zomer worden er weer nieuwe webinars geven. Kijk hier het laatste webinar terug:
The Wi-Fi Troubleshooting workshop

18 september | Den Bosch | Data Privacy

Organisatie: Heliview
Datum: 18 september in Den Bosch
Meer informatie: over het evenement

Een gedegen privacy strategie is noodzakelijk om aan de wetgeving te voldoen. Bovendien helpt dit u om het vertrouwen van klanten, burgers en stakeholders te winnen en te houden.

Tijdens het jaarcongres Data Privacy maken we privacy tastbaar en toegankelijk. Dit congres biedt géén wollige verhalen, maar geeft praktische inzichten en concrete handvatten die u helpen bij uw privacy strategie.  Hierbij staan de kernwoorden technologie, organisatie en vertrouwen centraal.

Aanmelden