Meer weten over evenementen van Lantech? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Evenementen

Regelmatig organiseren wij of nemen we deel aan evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende evenementen en webinars.

Wij ontmoeten je graag!

De mensen van Lantech zijn veel gevraagde sprekers op cybersecurity en infrastructuur evenementen en seminars. Ook organiseren wij regelmatig gratis toegangelijke technische workshops voor klanten en geïnteresseerden. Check de komende technische workshops, trainingen en evenementen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie.

19 mei | Rotterdam | Hybrid IT Infrastructure

Organisatie: Heliview
Datum: 19 mei in Rotterdam
Meer informatie: over het evenement

De oude wetten van IT gelden niet meer. De opkomst van Cloud Technologie heeft de manier waarop we aankijken tegen zaken als innovatie, flexibiliteit en schaalbaarheid voorgoed veranderd. Cloud ontsluit mogelijkheden die in het verleden ondenkbaar waren. Tegelijkertijd ontstaat er een nieuwe realiteit waarbij zaken als integratie en latency een nieuwe uitdaging vormen. Om moderne Cloud Technologie goed te integreren met bestaande on-premise omgevingen is het nodig om traditionele denkwijze overboord te gooien. Om dit te realiseren is actie uitermate gewenst: Get Cloud Done! 

Aanmelden

16 januari | Hilversum | Dutch IT-channel awards (lustrum gala)

Organisatie: Dutch IT Channel
Datum: 16 januari in Hilversum
Meer informatie: over het evenement

Het Dutch IT-channel Awards lustrumgala, het grootste netwerkevenement voor de Nederlandse channel industrie,
vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 in Studio21, Hilversum. 

Tijdens het lustrumgala worden de Dutch IT-channel Awards uitgereikt en vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT business het belang van de IT-channel voor de Nederlandse economie.

Lantech is genomineerd voor de award MKB Reseller of the Year 2019.

Stemmen

Extreme Networks Webinar

Extreme Networks organiseert regelmatig Wi-Fi webinars voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie.

Op 12 december staat het webinar met het volgende thema gepland:
The Wi-Fi Design Workshop: 2020 edition