Meer weten over evenementen van Lantech? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Week van de Innovatie Webinars 30 maart t/m 2 april

Datum: 30 maart t/m 2 april
Meer informatie: over alle webinars

Nu er veel mensen thuis aan het werk zijn is het wellicht ook goed om tijd te besteden aan innovatie rondom cybersecurity en veilig remote werken.

Lantech presenteert daarom: “Webinar – week”

Van 30 maart t/m 3 april organiseert Lantech samen met haar partners een aantal webinars met innovatieve oplossingen die onmisbaar zijn voor het realiseren van een veilige ICT infrastructuur. Schrijf je nu in voor één of meer van onze webinars en leer in 30 minuten wat deze oplossingen aan waarde voor jouw organisatie kunnen toevoegen.

Aanmelden

Evenementen

Regelmatig organiseren wij of nemen we deel aan evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van de komende evenementen en webinars.

Wij ontmoeten je graag!

De mensen van Lantech zijn veel gevraagde sprekers op cybersecurity en infrastructuur evenementen en seminars. Ook organiseren wij regelmatig gratis toegangelijke technische workshops voor klanten en geïnteresseerden. Check de komende technische workshops, trainingen en evenementen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologie.

19 mei | Rotterdam | Hybrid IT Infrastructure

Organisatie: Heliview
Datum: 19 mei in Rotterdam
Meer informatie: over het evenement

De oude wetten van IT gelden niet meer. De opkomst van Cloud Technologie heeft de manier waarop we aankijken tegen zaken als innovatie, flexibiliteit en schaalbaarheid voorgoed veranderd. Cloud ontsluit mogelijkheden die in het verleden ondenkbaar waren. Tegelijkertijd ontstaat er een nieuwe realiteit waarbij zaken als integratie en latency een nieuwe uitdaging vormen. Om moderne Cloud Technologie goed te integreren met bestaande on-premise omgevingen is het nodig om traditionele denkwijze overboord te gooien. Om dit te realiseren is actie uitermate gewenst: Get Cloud Done! 

Aanmelden