600Minutes Executive IT

04 okt
Postillion Convention Centre WTC, Rotterdam
Op 4 oktober wordt in het Postillion Convention Centre WTC te Rotterdam het evenement 600Minutes Executive IT georganiseerd door Management Events. Lantech is samen met partner Aerohive Networks aanwezig bij dit evenement. 

Tijdens de dag zijn diverse presentaties te volgen en kunnen deelnemers aanschuiven bij discussies over actuele thema’s. Voorafgaand aan dit evenement heeft Management events een onderzoek uitgevoerd waaruit duidelijk is geworden waarin de komende tijd geïnvesteerd zal worden op het gebied van IT.

Thema’s
Voor 600Minutes Executive IT zijn een aantal hoofdthema’s bepaald (discussiepunten). Dit zijn:
  • Accelerating Through The Ultimate Customer Experience?
  • Leader, Strategist, Technician and Opterator: Acquiting The Visionary Status?
  • Unending BÈTA: Embracing the culture of continuous renewal?
  • Blockchain: IOT & AI: Applications of Added Value?
  • The obstacles of the Agile Business and Overcoming Them?
Deelname Lantech met Aerohive Networks
Tijdens het evenement kunt u met Lantech en Aerohive Networks in contact komen over diverse oplossingen op het gebied van onder andere Employee Awareness, Network Infrastructures, Mobile Security, Reporting & Dashboards en IoT platforms. U kunt ook aanschuiven bij één van de twee rondetafelgesprekken die wij organiseren.

We ontmoeten u graag tijdens 600Minutes Executive IT!

Tijd en locatie
Programma:
Start: 08.00
Gedurende de dag vinden er diverse presentaties plaats. Voorbeelden van sprekers zijn: Leo Brand (Royal Vopak), Christa Bakker (Schiphol Group BV), Rob Hendriks (Rijksmuseum), Frans van der Horst (ABN Amro) en Fergus Hoedeman (Detailresult Groep NV).
Tussen de presentaties door kunnen deelnemers aanschuiven bij rondetafelgesprekken en 1-op-1 afspraken maken.

Locatie: Postillion Convention Centre WTC, Beursplein 37, Rotterdam

Aanmelden
Aanmelden gaat alleen op uitnodiging. Wanneer u aan dit evenement wilt deelnemen, kunt u contact opnemen met Management Events. Aanmelden via onderstaande button is niet mogelijk.

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.