600Minutes Mid-Market IT

07 jun
Taets, Zaandam
Op 7 juni wordt in Taets te Rotterdam het evenement 600Minutes Mid-Market IT georganiseerd door Management Events. Lantech is samen met partner Aerohive Networks aanwezig bij dit evenement. 

Tijdens de dag zijn diverse presentaties te volgen en kunnen deelnemers aanschuiven bij discussies over actuele thema’s. Voorafgaand aan dit evenement heeft Management events een onderzoek uitgevoerd waaruit duidelijk is geworden waarin de komende tijd geïnvesteerd zal worden op het gebied van IT.

Thema’s
Voor 600Minutes Mid-Market IT zijn een aantal hoofdthema’s bepaald (discussiepunten). Dit zijn:
  • Digital Business 2020: from doing digital to being digital;
  • IoT & AI, forget the hype. wee what you can add to your business;
  • The impact of Cyber Crime on mid sized companies;
  • How virtual and augemted reality are changing life experiences;
  • IT department as business enabler instead of business support.
Deelname Lantech met Aerohive Networks
Tijdens het evenement kunt u met Lantech en Aerohive Networks in contact komen over diverse oplossingen op het gebied van onder andere Employee Awareness, Network Infrastructures, Mobile Security, Reporting & Dashboards en IoT platforms. U kunt ook aanschuiven bij het rondetafelgesprek dat wij organiseren.

We ontmoeten u graag tijdens 600Minutes Mid-Market IT!

Programma en locatie
Programma:
Gedurende de dag vinden er diverse presentaties plaats. Voorbeelden van sprekers zijn: Artie Debidien (NIBC Bank N.V.), Maurice Staf (KNVB), Martin Smit (Sandd) en Rob Hendriks (Rijksmuseum).
Tussen de presentaties door kunnen deelnemers aanschuiven bij rondetafelgesprekken en 1-op-1 afspraken maken.

Locatie: Taets, Hemkade 18, Zaandam

Aanmelden
Aanmelden gaat alleen via Management Events. Dit kan bijvoorbeeld via de website van Management Events.
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.