600Minutes Public IT

21 sep
Hilton Rotterdam, Weena 10, Rotterdam.
Op 21 september wordt in het Hilton Hotel te Rotterdam het evenement 600Minutes Public IT georganiseerd door Management Events. Lantech is samen met partner Aerohive Networks aanwezig bij dit evenement. 

Tijdens dit evenement komen de top 500 IT directeuren uit de publieke sector samen. Tijdens de dag zijn diverse presentaties te volgen en kunnen deelnemers aanschuiven bij discussies over actuele thema’s. Voorafgaand aan dit evenement heeft Management events een onderzoek uitgevoerd waaruit duidelijk is geworden waarin de komende tijd geïnvesteerd zal worden op het gebied van IT.

Thema’s
Voor 600Minutes Public IT zijn een aantal hoofdthema’s bepaald. Dit zijn:
  • Big data management: how to ethical and profitable use open data
  • How to make sure your organization is agile opposite the ongoing change of privacy- and security legislation
  • Unifying leadership: collaboration as success factor for innovation
  • Blockchain, ai & iot: how to convert these applications to added value
  • The role of customer experience within the frame of digital transformation
Deelname Lantech met Aerohive Networks
Tijdens het evenement kunt u met Lantech en Aerohive Networks in contact komen over diverse oplossingen op het gebied van onder andere Cyber Security, Network Infrastructures, Cloud Security, Reporting & Dashboards en Identity and Access Management. U kunt ook aanschuiven bij één van de twee rondetafelgesprekken die wij organiseren.

We ontmoeten u graag tijdens 600Minutes Public IT!

Tijd en locatie
Programma:
Start: 08.00
Gedurende de dag vinden er diverse presentaties plaats. Voorbeelden van sprekers zijn: Rob Schuitema (Ministerie van Milieu en Infrastructuur), Jeroen van den Hoven (TU Delft), Bob van Graft (VU Amsterdam) en Michel Blezer (Gemeente Tilburg).
Tussen de presentaties door kunnen deelnemers aanschuiven bij rondetafelgesprekken en 1-op-1 afspraken maken.

Locatie: Hilton Rotterdam, Weena 10, Rotterdam.

Aanmelden
Aanmelden gaat alleen op uitnodiging. Wanneer u aan dit evenement wilt deelnemen, kunt u contact opnemen met Management Events. Aanmelden via onderstaande button is niet mogelijk.

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.