Cyber Security Experience 2018

29 nov
NBC Congrescentrum te Nieuwegein
Cyber Security, IT security en informatiebeveiliging zijn niet meer weg te denken uit de moderne economie. Nooit eerder was er meer aandacht voor veiligheid van data en beveiliging van systemen. Investeringen stijgen en tegelijkertijd waren er nooit meer security incidenten dan vandaag de dag.

Dit jaar organiseert Heliview de Cyber Security Experience. Dit is de opvolger van het Cyber Security congres. Op dit evenement zijn wij samen aanwezig met onze partner Palo Alto Networks.

Stand en break-out sessie
Lantech en Palo Alto Networks zijn aanwezig met een stand en een break-outsessie. Het congres vindt plaats op 29 november in NBC te Nieuwegein.

Thema’s
De thema’s die tijdens het congres besproken worden zijn onder andere:
  • Met welke bedreigingen moet je rekening houden, nu en in de toekomst;
  • Hoe leggen hackers kwetsbaarheden van uw organisatie bloot;
  • Hoe wapenen tegen huidige en toekomstige bedreigingen;
  • Hoe het bewustzijn verhogen binnen de organisatie.
Aanmelden
U kunt zich hier voor deze beurs online registreren*.
Meer informatie over de Cyber Security Experience 2018 vindt u op deze website.

*Aanmelden bij Heliview evenementen kan alleen met een relatiecode. De Lantech relatiecode voor dit evenement is 2ADYE692.
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.