Data Privacy 2018

18 sep
Hart van Holland | Nijkerk
Creëer grip en controle op uw privacy strategie

Op 18 september is Lantech aanwezig tijdens het Heliview event Data Privacy. We hebben hard gerend naar 25 mei, maar is het nu klaar? Nee, privacy is en blijft een onderwerp, u bent nooit klaar. Nu moet u gaan zorgen voor borging en hoe houd u privacy als onderwerp op de kaart. Het centrale thema van deze editie is daarom ook: de noodzaak van een gedegen privacy-strategie!

Het kan u dit jaar niet zijn ontgaan: 25 mei trad de nieuwe data- en privacywetgeving GDPR (ook wel bekend onder de Nederlandse afkorting AVG) in werking. Onder de nieuwe verordening, die vooral bedoeld is om burgers beter te beschermen, mogen organisaties alleen onder strikte voorwaarden privacygevoelige persoonsgegevens bewerken.

Stand en break-out sessie
Lantech is aanwezig met een stand en een break-outsessie. Het congres vindt plaats op 18 september in Hart van Holland te Nijkerk.
Onze partner tijdens dit evenement is Varonis.

Thema’s
De thema’s die tijdens het congres besproken worden zijn onder andere:
  • Privacy by Design;
  • Awareness en cultuur;
  • Dataprotectie;
  • Relatie tussen datakwaliteit en dataprivacy.
Aanmelden
U kunt zich hier voor deze beurs online registreren*.
Meer informatie over het Data Privacy congres 2018 vindt u op deze website.

*Aanmelden bij Heliview evenementen kan alleen met een relatiecode. De Lantech relatiecode voor dit evenement is 23WS5MUD.
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech team



Dank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.