Hybrid IT Infrastructure 2018

07 nov
Valk Exclusief Utrecht
Change Fast, Deliver Faster!

Anno 2018 wordt er anders tegen zaken als flexibiliteit, snelheid en beheer aangekeken. Nieuwe technologieën volgen zichzelf in een hoog tempo op. Technologieën die IT organisaties in staat moeten stellen controle te houden op hun IT omgeving en tegelijkertijd mee te kunnen in de snelheid van leveren die gebruikers verwachten. 

Dit jaar organiseert Heliview de Hybrid IT Infrastructure. Dit is de opvolger van FIT conference. Dit praktijkgerichte evenement staat in het teken van de vraag: Is de infrastructuur van uw organisatie ‘FIT for the Future’? Op dit evenement zijn wij samen aanwezig met onze partner Aerohive.

Stand en break-out sessie
Lantech en Aerohive zijn aanwezig met een stand en een break-outsessie. Het congres vindt plaats op 7 november in Valk Exclusief te Utrecht.

Thema’s
De thema’s die tijdens het congres besproken worden zijn onder andere:
  • Hoe zorgt u voor een IT in infrastructuur die ‘FIT is for the future’;
  • Welke nieuwe eisen stellen belangrijke IT trends aan uw infrastructuur nu en in de toekomst;
  • In welke mate zijn (Hyper) converged, Composable en Hybride infrastructuren de oplossing;
  • Infrastructure as a Service.
Aanmelden
U kunt zich hier voor deze beurs online registreren*.
Meer informatie over de Hybrid IT Infrastructure 2018 vindt u op deze website.

*Aanmelden bij Heliview evenementen kan alleen met een relatiecode. De Lantech relatiecode voor dit evenement is 8KLRMYN6.
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.