IT & Information Security 2018

06 feb
Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch
De wereld zoals we die kennen verandert razendsnel. Door IT en Internet of Things komen er steeds meer mogelijkheden om klanten te helpen met betere, innovatiever en snellere dienstverlening. Dit vraagt veel van de Security professional.  Er kan veel, maar is het veilig en wie neemt de verantwoordelijkheid? Steeds moet er een balans worden gezocht tussen kansen benutten en risico’s mijden.

Het jaarlijkse Heliview IT & Information Security Congres is hét congres voor organisaties die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT Security. Lantech is aanwezig als partner tijdens deze editie van het IT & Information Security event.

Stand en break-out sessie
Lantech is aanwezig met een stand en een break-outsessie. Het congres vindt plaats op 6 februari in het Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch.

Thema’s
De thema’s die tijdens het congres besproken worden zijn onder andere:
  • Organisatie: Cultuur en gedrag;
  • Technology;
  • Disruptieve security maatregelen;
  • Risk, Compliance en Business continuity;
  • Privacy.
Aanmelden
U kunt zich hier voor deze beurs online registreren*.
Meer informatie over het IT & Information Security congres 2018 vindt u op deze website.

*Aanmelden bij Heliview evenementen kan alleen met een relatiecode. De Lantech relatiecode is 85WZ6C7M.
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.