Workshop | Network Access Control A3

13 dec
Trainingscenter Lantech, Neonweg 20, Amersfoort
Lantech verzorgt gratis workshops van een halve dag, waarbij u zelf aan de slag gaat met de A3 oplossing van Aerohive Networks. A3 staat voor Security & Control for all Devices on the Access Network en is de nieuwe Network Access Control (NAC) oplossing. 

A3 is een innovatieve oplossing voor het beveiligen, beheren en managen van alle apparaten op het Wi-Fi netwerk. Van standaard wireless tot IoT en BYOD. A3 levert een totaalpakket voor device onboarding, guest management, automated device provisioning, device profiling en network access control.

Wat staat u te wachten
Tijdens de workshop krijgt u meer informatie over A3 en Aerohive in het algemeen. De A3 oplossing kan worden uitgerold op de access netwerken van alle grote vendoren. U neemt een kijkje in de omgeving van A3 en gaat hier ook zelf mee aan de slag. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Beveiliging van alle apparaten op het netwerk;
  • In quarantaine plaatsen van devices;
  • Authenticatie: certificate management met built-in RADIUS server, support voor PSK;
  • Automated IoT on-boarding and access management.
Voor wie
De workshops zijn bedoeld voor netwerkbeheerders, netwerkspecialisten en systeembeheerders. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop heeft u een voor 802.11g/a of 802.11n/ac WiFi beschikbare PC laptop of MacBook nodig.

Beschikbare data
  • Donderdag 13 december 2018
Tijd en locatie
09.00 – 13.00 uur
Lantech trainingscentrum (2e verdieping)
Neonweg 20
3812 RH Amersfoort

Verder
De workshops zijn gratis en inclusief een lunch. Deelnemers die verantwoordelijk zijn voor de IT binnen hun bedrijf en waarbij op korte termijn de NAC oplossing vernieuwd/aangelegd wordt krijgen een A3 trial licentie. Bestaande Aerohive resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de licentie. Max. 1 licentie per organisatie. Vragen? Dan kunt u contact opnemen met Gemma Kerkhof. De contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Save a seat!
Interesse om een workshop bij te wonen? Aanmelden kan via onderstaande button.
Geef daarbij aan om welke datum het gaat en u krijgt een bevestiging terug.

Tot snel!

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.