Real Life Experience ism Aerohive

09 okt
Het Atelier 300C, Soesterweg 300 C, Amersfoort
Tijdens de Real Life Experience bouwt u samen met de andere deelnemers in 2 uur tijd een professioneel, veilig bedrijfsnetwerk en neemt u dit in beheer. Gezamenlijk zet u een omgeving op met LAN/WLAN, SD-WAN, Management en Netwerktoegangscontrole. Live worden problemen op het netwerk gecreëerd welke u samen gaat oplossen. Aan bod komen bijvoorbeeld zwarte vlekken op het netwerk, switching, NAC en diverse andere situaties. Hoe kan een plotselinge verstoring op het netwerk zo snel mogelijk opgelost worden?

De Real Life Experience wordt afgesloten met een quiz waarbij u een mooie incentive kunt winnen.

Wat staat u te wachten
Tijdens de Real Life Experience krijgt u de full stack van Aerohive te zien. U zet een guest en intern netwerk op, schakelt SD-WAN routers in op het netwerk en maakt diverse managementgroepen aan. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Single Pane of Glass problemen;
  • Het bouwen van een full-stack oplossing voor een IT-organisatie;
  • LAN, WLAN en SD-WAN configuratie;
  • Hoe eenvoudig zwarte vlekken binnen het Wi-Fi bereik oplossen;
  • Diverse scenario’s/used cases.
Voor wie
De workshops zijn bedoeld voor IT managers, IT consultants, netwerkbeheerders, netwerkspecialisten en systeembeheerders.

Tijd en datum
10.30 – 15.00 uur
Dinsdag 9 oktober
Locatie: Het Atelier 300C | Wagenwerkplaats, Soesterweg 300 C, 3812 BH Amersfoort

Verder
De Real Life Experience is gratis en inclusief een lunch. Deelnemers die verantwoordelijk zijn voor de IT binnen hun bedrijf krijgen een goodie bag. Vragen? Dan kunt u contact opnemen met Gemma Kerkhof. De contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Save a seat!
Interesse om deze Real Life Experience bij te wonen? Aanmelden kan via onderstaande button.

Tot snel!

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.