SIEM Explore Event | Hands-on Workshop

07 dec
Lantech Office, Neonweg 20, Amersfoort
Wilt u weten of iemand anders op dit moment uw account of dat van (één van) uw medewerkers gebruikt? Wilt u weten of belangrijke, vertrouwelijke bedrijfsinformatie op een cloudopslag is gezet? Het gevaar van een datalek is breeduit bekend. Het is daarom belangrijk een eventuele lek snel te vinden en erop te reageren. Voordat de impact plaatsvindt. Wat er nodig is, is een lange termijn benadering van bedreigingsmanagement.

De wereld verandert. Cybercrime is aan de orde van de dag. Bij veel organisaties zijn vaak nog niet de tools aanwezig waarbij goed inzicht gegeven kan worden in waar en bij wie informatie zich bevindt. Ze ervaren problemen met het vaststellen van verdachte activiteiten tussen de duizenden gebruikers, hosts en netwerken. Met het SIEM Explore Event van LogRhythm krijgt u inzicht in de activiteiten op uw netwerk en neemt u de controle terug!

Wat staat u wachten
Tijdens het SIEM Explore Event wordt LogRhythm aan u geïntroduceerd en krijgt u hands-on ervaring met de SIEM oplossing die LogRhythm biedt. De volgende onderwerpen aan bod:
  • Het detecteren van gebruikersbewegingen op het netwerk: wanneer weet ik of inloggegevens gestolen zijn of dat iemand zijn privileges misbruikt;
  • Het onderzoeken van security events en geavanceerde, aanhoudende bedreigingen in een Security Intelligence environment;
  • Het automatiseren van directe response bij cyber incidenten, om de risico’s van een datalek te verkleinen;
  • Het calculeren van kritische metrieken zoals Mean-Time-to-Detect and Mean-Time-to-Respond.
Voor wie
Het SIEM Explore Event is bedoeld voor netwerkbeheerders, netwerkspecialisten en Audit Professionals met SIEM/Security Intelligence op de agenda. Tijdens de workshop leert u diepgaander de mogelijkheden van LogRhythm en ervaart u de technologie hands-on dankzij diverse used cases.

Beschikbare data
  • Donderdag 7 december 2017
Tijd en locatie
09.00 – 13.00 uur
Lantech trainingscentrum (2e verdieping)
Neonweg 20
3812 RH Amersfoort

Verder
De workshops zijn gratis en inclusief een lunch. Vragen? Dan kunt u contact opnemen met Gemma Kerkhof. De contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Save a seat!
Heeft u interesse om een workshop bij te wonen? Aanmelden kan via onderstaande button. U ontvangt van ons een bevestiging.

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.