Webinar Aerohive | The power of 5GHz

22 aug
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van augustus heeft als thema: “The Power of 5GHz”.

Deze maand neemt Aerohive Networks u mee in de wereld van 5GHz en leert u hoe u op uw Wi-Fi netwerk interference kunt verlagen en de capaciteit en ROI kunt verhogen. In 1997 maakten de eerste Wi-Fi producten hun entree op de markt. Dit gebeurde alleen op het 2.4GHz spectrum. Sinds 1999 bestaat 5GHz als alternatief en nu, 18 jaar later, is 5GHz een essentieel onderdeel van high performance netwerken. Anno 2017 is een flexibel, ‘future-proof’ en capabel Wi-Fi netwerk goed te realiseren. Als u maar weet hoe.

Wat staat u te wachten
Dit webinar wordt gepresenteerd door Rob Schiepers, System Engineer voor Aerohive in de Benelux. Tijdens dit webinar kunt u uw vragen aan hem stellen met betrekking tot 5GHz:
  • Improve operational efficiency and performance
  • Provide 7x the bandwidth of 2.4 GHz
  • Increase network flexibility and adaptability
  • Create less RF and Wi-Fi interference
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: dinsdag 22 augustus
Tijd: 11:00 CET
De webinar duurt 45 tot 60 minuten

Gratis Access Point
Door deel te nemen aan deze webinar komt u in aanmerking voor een gratis Aerohive Access Point (AP230). Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de AP. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een AP: lees hier de Kwaliteitscriteria      .

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!*
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.