Webinar Aerohive | Wi-Fi vulnerabilities and what WPA3 means for you

13 sep
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van september 2018 staat in het teken van het thema: “Wi-Fi vulnerabilities and what WPA3 means for you”. 

Tijdens dit 45 minuten durende webinar krijgt u meer inzicht in hoe het nieuwe WPA3 protocol impact zal hebben op enterprise netwerken. Onze specialist gaat verder in op legacy authentication en encyptie methoden om aanvallers een stap voor te zijn.


 

Thema’s
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, System Engineer voor Aerohive Benelux. De volgende thema’s komen aan bod:
  • The most common mistakes leaving networks open to compromise;
  • WPA3 review: Advanced Encryption Standard vs WEP/TKIP; SAE for resilient password-based authentication, averting common ‘dictionary attacks’;
  • When you will need to update your network;
  • Ways to tighten gaps in traditional models and remove complexity.
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: donderdag 13 september
Tijd: 11:00 CEST
De webinar duurt 30 tot 45 minuten

Gratis Access Point
Door deel te nemen aan deze webinar komt u in aanmerking voor een gratis Aerohive Access Point en Switch. Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de AP. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een AP: lees hier de  Kwaliteitscriteria      .

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.