Webinar Aerohive | Optimise your Wi-Fi Design

12 jul
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van juli 2018 staat in het teken van het thema: “Optimise your Wi-Fi Design”. 

Tijdens dit 45 minuten durende webinar krijgt u meer inzicht in het verbeteren van het Wi-Fi design en deployment in uw organisatie. U krijgt tips en trucs voor een hogere performance, ook in gebieden waar het gebruik hoog is, slecht te bereiken zijn of gevoelig zijn.


 

Thema’s
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, System Engineer voor Aerohive Benelux. De volgende thema’s komen aan bod:
  • Designing for capacity – including ways to double it;
  • Best use of channels and spatial streams to avoid interference;
  • Achieving best data rates through bandwidth optimisation;
  • Deployment models for reducing cabling and installation costs;
  • Benchmarking and optimising your performance in real world terms.
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: donderdag 12 juli
Tijd: 11:00 CEST
De webinar duurt 30 tot 45 minuten

Gratis Access Point
Door deel te nemen aan deze webinar komt u in aanmerking voor een gratis Aerohive Access Point en Switch. Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de AP. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een AP: lees hier de  Kwaliteitscriteria      .

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.