Webinar Aerohive | Network Impact 2019

06 dec
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van november 2019 staat in het teken van het thema: “Network Impact 2019”. 

Wi-Fi en security standaarden veranderen. BYOD en IoT neemt alleen maar toe, en snel. Met of zonder IT controle. Tijdens dit 45 minuten durende webinar krijgt u meer inzicht in hoe u kunt inspelen op deze veranderingen en hoe u de controle houdt over het netwerk.


 

Thema’s
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, System Engineer voor Aerohive Benelux. De volgende thema’s komen aan bod:
  • Key technology predictions, standard and protocol changes;
  • How advances in AI and machine learning can help;
  • IoT adoption review, plus related and broader security threats;
  • Pros/cons of evolving LAN/WLAN and WAN approaches;
  • Actions that can be taken to survive the disruption.
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: donderdag 6 december
Tijd: 11:00 CEST
De webinar duurt 30 tot 45 minuten

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.