Webinar | Complete bescherming voor Microsoft Office 365 | Barracuda Networks

06 sep
Online
Het verplaatsen van e-mailservices naar Office 365 is een fantastische manier om overal toegang tot e-mail te bieden en kosten te verlagen, maar er komen ook nieuwe dingen bij om te leren. De oplossingen van Barracuda voor Office 365 bieden cruciale beveiliging, archivering en back-up van meerdere lagen. U en uw klanten kunnen daardoor sneller, veiliger en efficiënter in Office 365 voorbereiden, migreren en werken.

Neem deel aan deze webinarserie waar Barracuda Networks ervaringen met Office 365 deelt en inzicht geeft in hoe u uw Office 365-omgeving volledig kunt beschermen. Een technische expert geeft ook een demo van Barracuda Essentials. Het is een webinar dat u niet mag missen!

Tijden
Deze zomervakantie blijft u door het volgende van deze webinars op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Office 365. U kunt één of meer webinars volgen. Op de volgende tijdstippen vinden de webinars uit deze serie plaats:
  • Wed, Sep 6, 2017 10:00 AM – 10:45 AM CEST
Aanmelden
Meld u nu aan voor dit webinar door ons een e-mail te sturen met uw naam en bedrijfsnaam of door het aanmeldformulier in te vullen via onderstaande button.

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.