Webinar | GDPR is here – Identify Suspicious User Behavior and Acting on it

26 jul
Online
Regelmatig organiseert Varonis webinars zodat u de oplossingen beter kunt leren kennen. Security expert Matt Radolec geeft u bijvoorbeeld interactief informatie over de oplossing. Op 26 juli wordt ingegaan op DatAlert en krijgt u inside tips om het meeste uit DatAlert te halen.  

Tijdens het webinar op 26 juli leert u DatAlert te gebruiken, van het dashboard tot het inzetten van user alerts om onderzoeken te prioriteren. Het webinar is interessant voor zowel toekomstige als bestaande gebruikers van DatAlert.


Wat staat u te wachten
Tijdens dit Engelstalige webinar worden de volgende thema’s behandeld:
  • Use DatAlert’s dashboard and alerts view to see suspicious user behavior;
  • Identify alert severity and drill down into the users and assets affected;
  • Run a breach investigation and close the alert;
  • Customize how to tune your alerts;
  • Configure DatAlert to work with your SIEM.
Voor wie
Dit webinar is bedoeld voor netwerkbeheerders, netwerkspecialisten en Audit Professionals met User Behavior en GDPR op de agenda. Tijdens de workshop leert u diepgaander de mogelijkheden van de Varonis oplossing en ervaart u de technologie hands-on dankzij diverse use cases.

Tijd & datum
Datum: donderdag 16 juli
Tijd: 14:00 BST / 15:00 CET
De webinar duurt 30 tot 45 minuten

Aanmelden
Heeft u interesse om dit webinar bij te wonen? Meld u dan hier aan.
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.