Webinar Aerohive | 11ax: What you need to know for 2018

07 dec
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van december heeft als thema: “.11AX: What you need to know for 2018”.

Meld u aan voor het webinar van december en kom erachter of u klaar bent voor de komst van 802.11ax. De komst van deze nieuwe standaard brengt voor 2018 een hoop dekking en prestatie uitdagingen met zich mee. Er wordt ook gekeken naar de huidige standaard voor uw Wi-Fi netwerk: welke standaard is voor uw omgeving geschikt: 11ac of 11ax?


Wat staat u te wachten
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, Sr. Systems Engineer voor Aerohive in de Benelux. Tijdens dit webinar worden de volgende onderdelen van 11ax behandeld:
  • PHY and MAC layer enhancements for better traffic management and efficiency;
  • Downlink & uplink OFDMA; 8 x 8 MU-MIMO; Spatial re-use;
  • Considerations for clients and wider network enhancements.
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: donderdag 7 december
Tijd: 11:00 CET
De webinar duurt 45 tot 60 minuten

Gratis Access Point
Door deel te nemen aan deze webinar komt u in aanmerking voor een gratis Aerohive Access Point en Switch. Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de AP. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een AP: lees hier de Kwaliteitscriteria      .

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!*
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.