Webinar Aerohive | Simplify your network in 5 steps

14 aug
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van augustus 2018 heeft als thema: “Simplify your network in 5 steps”.

De zomervakantie is een goede tijd om de complexiteit en hoofdpijnpunten van het netwerk aan te pakken. Een complex netwerk is niet meer van deze tijd. Tijdens dit webinar krijgt u diverse tips en zult u niet harder maar smarter werken.


Wat staat u te wachten
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, Sr. Systems Engineer voor Aerohive in de Benelux. Tijdens dit webinar worden de volgende thema’s behandeld:
  • Remove limitations that mean more work and cost in deployment/expansion;
  • Leverage the efficiency benefits of unifying wireless/wired LAN with WAN;
  • Breeze through onboarding, with easy tools for secure management;
  • Auto-set quality of service by application and identity across your sites;
  • Discover key technologies for maintenance-reduction.
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: dinsdag 14 augustus
Tijd: 11:00 CET
De webinar duurt 30 tot 45 minuten

Gratis Access Point
Door deel te nemen aan deze webinar komt u in aanmerking voor een gratis Aerohive Access Point en Switch. Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de AP. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een AP: lees hier de Kwaliteitscriteria      .

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.