Webinar Aerohive | Don’t get stuck with bad Wi-Fi

09 nov
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van november heeft als thema: “Don’t get stuck with bad Wi-Fi”.

Meld u aan voor het webinar van november en krijg meer informatie over de vijf veelvoorkomende Wi-Fi valkuilen die leiden tot een lagere performance, lastig netwerkbeheer, toenemende complexiteit en kosten.


Wat staat u te wachten
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, Sr. Systems Engineer voor Aerohive in de Benelux. Tijdens dit webinar passeren onderwerpen de revue die ervoor zorgen dat er minder fouten gemaakt worden en een verhoogde gebruikerservaring:
  • Designing for capacity, not just coverage – including ways to double your capacity;
  • Achieving best data rates through bandwidth optimization;
  • Best use of channels and spatial streams to avoid interference;
  • Simplification of the network architecture.
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: donderdag 9 november
Tijd: 11:00 CET
De webinar duurt 45 tot 60 minuten

Gratis Access Point
Door deel te nemen aan deze webinar komt u in aanmerking voor een gratis Aerohive Access Point en Switch. Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de AP. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een AP: lees hier de Kwaliteitscriteria      .

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!*
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.