Webinar Aerohive | The Wi-Fi Design Workshop

08 mrt
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van maart 2018 heeft als thema: “The Wi-Fi Design Workshop”.

Meld u aan voor het webinar van maart en leer meer over de meest voorkomende Wi-Fi valkuilen die zorgen voor een lagere performance, hogere complexiteit en kosten. Samen met Aerohive engineers en locale experts komt u erachter hoe u een betere Wi-Fi ervaring krijgt voor uzelf en uw gebruikers.


Wat staat u te wachten
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, Sr. Systems Engineer voor Aerohive in de Benelux. Tijdens dit webinar worden de volgende thema’s behandeld:
  • Radio frequency considerations including signal to noise ratio;
  • Best use of channels and spatial streams to avoid interference;
  • Designing for capacity, not just coverage – including ways to double your capacity;
  • Achieving best data rates through bandwidth optimization;
  • Getting the right architecture for your network design.
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: donderdag 8 maart
Tijd: 11:00 CET
De webinar duurt 45 tot 60 minuten

Gratis Access Point
Door deel te nemen aan deze webinar komt u in aanmerking voor een gratis Aerohive Access Point en Switch. Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de AP. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een AP: lees hier de Kwaliteitscriteria      .

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!*
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.