Webinar Aerohive | The invasion of devices: risks and best practices

08 nov
Online
Aerohive Networks organiseert elke maand een Wi-Fi webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie. De editie van november 2018 heeft als thema: “The invasion of devices: risks and best practices”.

Er bevinden zich steeds meer bekende en onbekende apparaten op het Wi-Fi netwerk, van BYOD tot IoT. Dit brengt risico’s met zich mee. Het goed inrichting en monitoren van de toegang tot het netwerk wordt steeds belangrijker.


Wat staat u te wachten
Dit webinar wordt gepresenteerd door Sjoerd de Jong, Sr. Systems Engineer voor Aerohive in de Benelux. Tijdens dit webinar worden de volgende thema’s behandeld:
  • Key risk assessment questions, plus strengths and weaknesses of different approaches;
  • Best practices for identifying and setting access policies for device types;
  • How to handle non-compliant devices and boost security defences;
  • Controlling BYOD and connected ‘things’– a major security risk at 1 in 5 companies (Gartner, 2018).
Voor wie
De webinar is bedoeld voor IT-professionals die een draadloos netwerk willen implementeren in hun organisatie of deze willen uitbreiden.

Tijd & datum
Datum: donderdag 8 november
Tijd: 11:00 CET
De webinar duurt 30 tot 45 minuten

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze webinar? Registreer u dan nu!
AANMELDEN

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.