Workshop | Ervaar Next Generation Wireless SD-WAN

05 jun
Lantech trainingcentrum, Amersfoort
Lantech verzorgt gratis workshops van een halve dag, waarbij u zelf aan de slag gaat met de HiveManager van Aerohive Networks. Deze workshop Ervaar Next Generation Wireless is gericht op de nieuwe SD-WAN oplossing van Aerohive.  De SD-WAN oplossing is speciaal door Aerohive ontworpen als routing-oplossing voor kleine tot middelgrote organisaties en is een uitbreiding van het Aerohive Cloud Networking Platform en SD-LAN. 

Aerohive Networks is dé WiFi-oplossing en heeft in de loop der jaren een nieuwe generatie draadloze netwerkapparatuur ontwikkeld die geen gebruik maakt van een controller appliance: The Next Generation Wireless LAN. Lantech is Elite Partner van Aerohive en was in 2007 de eerste reseller in Nederland.

Wat staat u te wachten
Tijdens de workshop krijgt u meer informatie over Aerohive in het algemeen. De nadruk van de workshop ligt op SD-Wan. Tijdens de technische workshop leert u Aerohive netwerken met access points, routers én switches te ontwerpen en implementeren. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Betrouwbare netwerkverbindingen voor thuiswerkers;
  • Het toepassen van geautomatiseerde protocollen en configuratie;
  • Snelle implementatie dankzij geautomatiseerde provisioning;
  • Layer 2-7 policy handhaving;
  • Optimalisatie van verkeersstromingen, gebaseerd op de belangrijkheid van applicaties.
Voor wie
De workshops zijn bedoeld voor netwerkbeheerders, netwerkspecialisten en systeembeheerders. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop heeft u een voor 802.11g/a of 802.11n/ac WiFi beschikbare PC laptop of MacBook nodig.

Beschikbare data
  • Dinsdag 5 juni 2018
Tijd en locatie
09.00 – 13.00 uur
Lantech trainingscentrum (2e verdieping)
Neonweg 20
3812 RH Amersfoort

Verder
De workshops zijn gratis en inclusief een lunch. Deelnemers die verantwoordelijk zijn voor de IT binnen hun bedrijf en waarbij op korte termijn het WiFi netwerk vernieuwd/aangelegd wordt krijgen een router inclusief HiveManager Online subscription van 1 jaar. Bestaande Aerohive klanten, resellers, partners en distributeurs kunnen helaas geen kans maken op de router. Max. 1 router per organisatie. Vragen? Dan kunt u contact opnemen met Gemma Kerkhof. De contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Save a seat!
Interesse om een workshop bij te wonen? Aanmelden kan via onderstaande button.
Geef daarbij aan om welke datum het gaat en u krijgt een bevestiging terug.

Tot snel!

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.