Zomeractie 2018

16 jul 2018 t/m 09 sep 2018
Online
Ook deze zomer kunt u weer mooie prijzen winnen bij Lantech! Het is namelijk weer tijd voor de Lantech Zomeractie! Winnen was nog nooit zo makkelijk!

Winnaar week 1: Richard van Breugel – afdeling ICT Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond
Winnaars week 2: Mark van der Hoeven & Marcel de Jager – afdeling ICT Stichting Carmelcollege
Winnaar week 3: Bert-Jan van der Burg – IT WEPA Nederland BV
Winnaar week 4: Bob Kaan – IT CBS de Enk

U maakt tijdens de zomermaanden elke week kans op een fantastisch prijzenpakket. Daarnaast maakt u kans op de hoofdprijs: een overnachting in Amsterdam, incl. diner in één van de restaurants van Freek van Noorwijk en een rondtocht over de Amsterdamse grachten.

Hoe meedoen?
Om mee te doen hoeft u alleen maar uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en organisatienaam bij ons achter te laten. Dit kan via e-mail, telefonisch of door via onderstaande aanmeldbutton uw gegevens achter te laten.

Wat is er te winnen?
Het zomerpakket bestaat onder andere uit een Camelback, een waterdichte tas en een smart spin.
De hoofdprijs is een overnachting in Amsterdam inclusief diner in één van de restaurants van Freek van Noorwijk en een rondtocht over de Amsterdamse grachten. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door xxx.

Hoe kan er gewonnen worden?
Door uw naam, organisatienaam, telefoonnummer en e-mailadres aan ons door te geven komt u terecht in de “bak” met deelnemers. Uit deze bak trekken wij elke week een winnaar. U hoeft niet elke week opnieuw uw gegevens aan ons door te geven: tijdens de actie kunt u elke week kans maken. Aan het eind van de actie wordt er uit alle deelnemers (winnaars en niet winnaars) de winnaar van de overnachting getrokken.

Wie heeft er gewonnen?
Elke week worden de winnaars (incl. de winnaar van de hoofdprijs) gepubliceerd op onze website. Deelnemers krijgen na elke trekking een e-mail met een overzicht van de winnaars. De winnaar worden ook op onze website gepubliceerd.

De Zomeractie 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Aerohive Networks, LogRhythm, Palo Alto Networks en Varonis.

Door deel te nemen aan de Zomeractie 2018 gaat u ermee akkoord dat uw gegevens (incl. organisatienaam) bij winst gepubliceerd worden op onze website en/of via onze mail en nieuwsbriefuitingen.
Looptijd actie: 16 juli t/m 9 september 2018

Aanmelden Workshop

Bedankt voor uw interesse in ons evenement.
Meld u zich aan voor ons evenement met een code, vermeld deze dan in het bericht veld.

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Deze e-mail bevat tevens een link waarmee u het evenement eenvoudig in uw agenda kan reserveren.

Mocht u nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt dan contact opnemen met Gemma Kerkhof via gkerkhof@lantech.nl of 088-4637744.

Wij ontmoeten u graag.

Lantech team
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.