Firewall Security Lifecycle Review

Het bedrijfsnetwerk bevindt zich niet langer alleen binnen de grenzen van het bedrijfspand. Het gebruik van de cloud en het toenemend aantal thuiswerkers vragen om een diepgaande beveiliging van uw bedrijfsnetwerk. Cybercriminelen proberen met steeds geavanceerdere aanvallen het netwerk binnen te dringen. De vraag is niet meer of uw organisatie wordt aangevallen, maar of u wel voldoende beveiligd bent.

Met de Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks zijn alle bedreigingen op het bedrijfsnetwerk onder controle. Resultaat: een 100% veilig bedrijfsnetwerk.
Zien wat uw huidige oplossing doorlaat/mist? Laat ons een Palo Alto Networks Security Lifecycle Review (SLR) plaatsen

Plaatsing SLR
De SLR bevat een proefplaatsing van de Palo Alto Networks oplossing (op basis van PA-3000 serie) in uw netwerk. De Palo Alto Networks firewall wordt door één van onze specialisten bij u op locatie geplaatst (datum en tijd in overleg). De plaatsing duurt ongeveer een halve dag. Van uw zijde zal iemand aanwezig moeten zijn die toegang kan verschaffen en een spanpoort op een switch kan bieden. Er is geen downtime: de PA-firewall kijkt alleen mee. Er vinden eveneens geen configuratiewijzigingen plaats in uw netwerk.

De PA-firewall zal middels een zogenaamde spanpoort worden aangesloten op uw switch. Op die manier kan deze achter de huidige verdedigingslinies worden geplaatst om te kijken of er mogelijk nog ongewenste zaken voorbijkomen, waar wellicht geen weet van is. Trends in het netwerkgebied kunnen worden gemeten en mogelijke threats worden vastgelegd.

Testperiode
We hanteren een testperiode van ongeveer 2 weken. In deze periode kunt u zelf de voordelen ervaren van de oplossing binnen het eigen netwerk. Na de testperiode verzamelen we de data die we vervolgens verwerken in een rapport. Hierna volgt een vervolgafspraak waarop de bespreking plaatsvindt.

Rapport
Na de testperiode komen wij de apparatuur weer ophalen en krijgt u een compleet onafhankelijk security report (SLR report) met hierin alle bevindingen op het netwerk. Wij bespreken dit rapport direct met u. In het rapport staan de trends, overzicht van de applicaties, risico’s en aanbevelingen. Door dit rapport kunt u de voordelen van de Palo Alto Networks oplossing in kaart brengen, en desgewenst draagvlak creëren binnen de organisatie. Tijdens deze vervolgafspraak kan ook, wanneer gewenst, gecombineerd de bespreking van de volgende fase plaatsvinden.

Om de resultaten het best tot zijn recht te laten komen is het van belang dat er van uw kant de volgende mensen bij de bespreking aanwezig zijn:
  • ICT technisch verantwoordelijke om de gevolgen op infrastructureel gebied te bespreken;
  • Beleidsverantwoordelijk en/of Security Officer om de gevolgen van eventuele gevaren voor de organisatie te bespreken.
Ja ik wil een SLR
Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een prijsindicatie.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.