Gescheiden draadloos netwerk

Door de opkomst van het nieuwe werken en Bring Your Own Device is de beveiliging van uw draadloze netwerken nog belangrijker geworden. Mobile Device Management (MDM) met Airwatch of Teacher View van Aerohive Networks maken dit mogelijk.

Niet alleen inzicht en beheer over uw netwerk infrastructuur is in de huidige economie aan de orde. U stelt uw WiFi netwerk open voor medewerkers en gasten, maar u wilt wel controle over de toegang tot het netwerk. Qmanage van Quarantainenet biedt een laagdrempelige en veilige netwerktoegangscontrole op zowel LAN als WLAN.

Laat Lantech u adviseren over gescheiden draadloos netwerk! Neem contact op

Beheerde devices krijgen toegang tot het netwerk(segment), onbeheerde devices krijgen toegang door een gebruiksvriendelijke registratiemodule. Besmette devices worden automatisch gedetecteerd en in quarantaine geplaatst.

Gescheiden draadloos netwerk

Uw bent op zoek naar een betrouwbaar netwerk dat is gebaseerd op moderne technologie en een volledige flexibel en veilig is. De Next Generation Wireless oplossing van Aerohive networks biedt diversiteit en grote flexibiliteit in beveiligings- en toegangsniveaus, zowel per groep als per device. De veiligheid van het netwerk wordt onder andere gewaarborgd doordat de toegang van gastaccounts gescheiden blijven van vaste gebruikers.

Daarnaast is er geen sprake van een single-point-of-failure, omdat het Aerohive Netwerk geen gebruik maakt van een centrale controller. Access points werken volledig autonoom, zodat de organisatie continu de beschikking heeft over een veilig draadloos netwerk.

Ja, ik wil gescheiden draadloos netwerk!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


DNA van Lantech

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten, op gebied van draadloze netwerken, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor infrastructuur IT het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.

No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.

Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Laat Lantech mij adviseren over de trend van BYOD! Neem contact op
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.