High availability draadloos netwerk

Ontwikkelingen als Bring Your Own Device (BYOD) en Mobile Device Management (MDM) zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse omgeving. Lantech bied u mogelijkheden om uw netwerk te optimaliseren.

De gebruikersintensiteit van de verschillende draadloze netwerken wordt steeds heftiger en uw netwerk moet hier tegen bestand zijn. De netwerken die wij aanleggen zijn high availability EU CS randorgdraadloze netwerken. Onze netwerken zijn bestand tegen een grote gebruikersintensiteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden van high availability draadloos netwerk? Neem contact op.

Beveiliging draadloos netwerk

De veranderingen op netwerkgebied gaan razendsnel en uw beveiligingssysteem moet hierdoor flexibel zijn. Aerohive Networks heeft een grote diversiteit aan beveiligingssystemen. Met het Next Generation beveiligingssysteem bieden ze een flexibele oplossing aan die de veiligheid van uw netwerk waarborgt.

Inzicht in uw netwerk

Met de Teacher View van Aerohive Networks is het mogelijk om inzicht te krijgen over de mobiele apparaten binnen uw netwerk. Deze oplossing is eenvoudig en snel te implementeren, hierdoor is uw infrastructuur IT een veilige werkomgeving.

Ook wilt u controle uitvoeren over de toegangswegen tot uw netwerk. Met Qmanage van Infrastructuur ITQuanrantainenet heeft u een eenvoudige en veilige infrastructuur IT toegangscontrole. Als apparaten besmet zijn met virussen of iets dergelijks worden deze automatisch uit het netwerk gesloten.

Ja, ik wil een high availability draadloos netwerk!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


DNA van Lantech

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten, op gebied van high availability draadloos netwerk, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor infrastructuur IT het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.
No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.
Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Laat Lantech mij adviseren over high availability netwerken! Neem contact op
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.