ICT Security

Veilige toegang, zowel voor uw gebruikers, applicaties en data is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering en ICT Security. Nieuwe ontwikkelingen als mobiele applicaties & apparaten, cloud computing, gebruik van social media en big data bieden nieuwe mogelijkheden en brengen tegelijk ook nieuwe soorten risico’s met zich mee.

Lantech kan u ondersteunen bij het adviseren over, en realiseren en beheren van veilige IT omgevingen. Wij zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve en kosteneffectieve oplossingen op het gebied van ICT security.

Next Generation Firewall en Security Platforms
Een veilige data-uitwisseling van en naar internet binnen uw netwerk infrastructuur kan niet zonder een goede firewall. Sinds 2008 leveren wij de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks. Anders dan de traditionele firewalls biedt deze Next Generation Firewall volledige controle over en inzicht in al het verkeer dat langs de firewall gaat; op het niveau van zowel applicaties, gebruikers en content.

Sterke Authenticatie
Dankzij de huidige open netwerken kan het makkelijker worden voor onbevoegden om toegang te krijgen tot uw systemen. Toegang door middel van het invullen van een gebruikersnaam en wachtwoord is in het huidige klimaat niet meer genoeg. Hackers kunnen tegenwoordig makkelijk van buitenaf de wachtwoorden achterhalen. U heeft daarom een extra authenticatie nodig. Authasas biedt een extra beveiligingsniveau bovenop de welbekende wachtwoorden. De combinatie van een pincode/wachtwoord met een token/mobiele toegang zorg voor een unieke authenticatie.

Security Information & Event Management (SIEM)
Om een effectieve IT beveiliging te realiseren is het noodzakelijk inzicht te krijgen op mogelijke risico’s en bedreigingen. Om dit inzicht te krijgen kunt u gebruik maken van SIEM van LogRhythm, een oplossing die de logging data van uw systemen verzamelt, analyseert en verbindt. U krijgt meer inzicht in hoe u een effectievere IT beveiliging kunt realiseren.

Netwerk Toegang Controle
U stelt uw WiFi netwerk open voor medewerkers en gasten, maar u wilt wel controle over de toegang tot het netwerk. Qmanage van Quarantainenet biedt een laagdrempelige en veilige netwerktoegangscontrole op zowel LAN als WLAN. Beheerde devices krijgen toegang tot het netwerk(segment), onbeheerde devices krijgen toegang door een gebruiksvriendelijke registratiemodule. Besmette devices worden automatisch gedetecteerd en in quarantaine geplaatst.

Mobile Security
Inzicht en actief beheer over het zakelijk gebruik van onder andere mobiele telefoons en tablets is onmisbaar. Mobile Device Management (MDM) met BlackBerry of Teacher View van Aerohive Networks maken dit mogelijk. Deze cloud-gebaseerde oplossingen zijn snel te implementeren en biedt een veiligere werkomgeving waarin u de controle en het beheer heeft over alle devices binnen het netwerk.

Meer informatie
Indien u meer informatie wilt, of met ons van gedachten wilt wisselen over wat wij voor kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u bij ons deelnemen aan een workshop over Next Generation Firewall.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.