Infrastructuur IT

De infrastructuur van uw netwerk worden steeds complexer. Dit komt door de vraag naar snellere, betrouwbare en veilige communicatie op de werkvloer. Uw netwerk is het belangrijke onderdeel om efficiënt te werken.

Door de opkomst van BYOD (bring your own device) en het nieuwe werken is beveiliging infrastructuur IT nog belangrijker geworden. Lantech ondersteunt al sinds 1983 klanten in het realiseren en beheren van veilige netwerkstructuren. Met onze ervaring en kennis ondersteunen we u graag.

Laat Lantech mij ondersteunen en adviseren over de beveiliging van mijn netwerk! Neem contact op.

Beveiliging infrastructuur IT

De veranderingen op netwerkgebied gaan razendsnel en uw beveiligingssysteem moet hierdoor flexibel zijn. Aerohive Networks heeft een grote diversiteit aan beveiligingssystemen. Met het Next Generation beveiligingssysteem bieden ze een flexibele oplossing aan die de veiligheid van uw netwerk waarborgt.

Inzicht in uw infrastructuur IT

Met de Teacher View van Aerohive Networks is het mogelijk om inzicht te krijgen over de mobiele apparaten binnen uw netwerk. Deze oplossing is eenvoudig en snel te implementeren, hierdoor is uw infrastructuur IT een veilige werkomgeving.

Ook wilt u controle uitvoeren over de toegangswegen tot uw netwerk. Met Qmanage van Infrastructuur ITQuanrantainenet heeft u een eenvoudige en veilige infrastructuur IT toegangscontrole. Als apparaten besmet zijn met virussen of iets dergelijks worden deze automatisch uit het netwerk gesloten.

Ja, ik wil een veilige netwerkomgeving voor mijn organisatie!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


DNA van Lantech

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten, op gebied van infrastructuur IT, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor infrastructuur IT het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.

No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.

Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Laat Lantech mij adviseren over het beveiligen van mijn netwerk! Neem contact op.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.