IT beheer

Naast het adviseren over oplossingen voor een veilig netwerk binnen uw organisatie doen wij ook graag het beheer van de beveiligingssystemen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het beheer van deze systemen en kunt u zich volkomen focussen op uw organisatie.

Naast het aanleveren en implementeren van oplossingen voor de veiligheid van uw netwerkomgeving, doen wij ook IT beheer. Wij nemen de beheer activiteiten uit handen zoals: proactief monitoring, dagelijkse beheer (zoals backups), regulier onderhoud, incident en probleem afhandeling, security patches, hardware reparatie/vervanging en wijzigingen beheer.

Voordelen IT beheer op een rij:

  • Proactief beheer
  • Ontzorging van uw netwerk & security infrastructuur
  • Beheerpartner i.p.v. leverancier
Benieuwd naar de mogelijkheden van IT beheer voor uw organisatie? Neem contact op.

Beveiliging IT infrastructuur

Een betrouwbaar netwerk voor uw organisatie is onmisbaar en de beveiligingssystemen moeten eenvoudig met de verandering mee kunnen gaan. Daarom gebruikt Lantech Aerohive Networks oplossing: De Next Generation. U kunt per groep of apparaat de veiligheid waarborgen en apparaten die besmet zijn met gevaarlijke virussen worden automatisch uit het netwerk gesloten.

Aerohive in IT beheer

Door het nieuwe werken en de ontwikkeling van BYOD (Bring Your Own Device) wordt het steeds lastiger om een veilig netwerk op te zetten waar losstaande apparaten gebruik van maken.

U kunt met de Aerohive Teacher View eenvoudig controleren welke apparaten op uw netwerk zijn aangesloten. Dit systeem is snel te implementeren en zorgt voor gemakkelijk IT beheer.

Naast controleren wie er op uw netwerk zijn aangesloten wilt u ook de toegang van apparaten controleren. Qmanage is dé manier om een toegangscontrole in te voeren die voor elk apparaat verschillend is. Deze controle werkt zowel op LAN als WLAN.

Ja, ik wil een betrouwbaar netwerk in beheer van Lantech!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Waarom kiezen voor Lantech?

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten, op gebied van infrastructuur IT, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor IT beheer het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.

No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.

Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Wilt u meer informatie over optimalisatie in uw IT beheer? Neem contact op.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.