IT dienstverlening

Bent u opzoek naar de ideale partner in zowel IT-dienstverlening als ICT-dienstverlening? Met de juiste kennis en kunde realiseren wij een veilige, betrouwbare en beheersbare IT-infrastructuur.

Naast het aanleveren en implementeren van oplossingen voor de veiligheid van uw netwerkomgeving, doen wij ook IT dienstverlening. Wij nemen de beheer activiteiten uit handen zoals: proactieve monitoring, dagelijks beheer (zoals backups), regulier onderhoud, incident en probleem afhandeling, security patches, hardware reparatie/vervanging en wijzigingen beheer.

Heeft u een uitdaging op IT- of ICT-gebied waar u hulp bij kunt gebruiken of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op of mail naar sales@lantech.nl

Voordelen IT dienstverlening op een rij:

  • Proactief beheer
  • Ontzorging van uw netwerk & security infrastructuur
  • Beheerpartner i.p.v. leverancier

Ja, ik wil dat Lantech de IT dienstverlening doet voor mijn organisatie!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Consultancy Lantech

Lantech heeft sinds 1983 ervaring met en opzetten van betrouwbare netwerken en deze kennis willen we graag met andere delen. We organiseren hier verschillende workshops en assessments over. Dit doen we voor Business – en Technische Consultancy.

Aerohive trainingen

Voor Aerohive organiseert Lantech gecertificeerde trainingen. Lantech is officieel training partner van Aerohive. Het zijn tweedaagse trainingen en die plaatsvinden in Amersfoort. Na het behalen van een training krijgt u een officieel certificaat. Bekijk de trainingen.

Inschrijven voor één van de trainingen? Neem contact op of mail naar sales@lantech.nl

Waarom kiezen voor Lantech?

Lantech heeft al sinds 1983 ervaring met het opzetten van veilige en betrouwbare netwerken en weet precies waar de risico’s liggen. We hebben een groot portfolio met mooie opdrachten op het gebied van IT dienstverlening. Dienstbaar zit namelijk in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor IT dienstverlening het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.

No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.

Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

 
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.