IT infrastructuur

Uw belangrijke documenten op straat? Daar moet u toch niet aan denken! Binnen iedere organisatie is een veilige IT-infrastructuur onmisbaar. Lantech neemt u het werk uit handen.

Dankzij de huidige open netwerken is het voor een hacker vrij eenvoudig om toegang te krijgen tot uw gegevens. En is het niet meer genoeg om een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U heeft daarom een extra authenticatie nodig. Lantech helpt u daar graag bij.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw netwerk? Neem contact op.

Bedreigingen IT infrastructuur

Om uw netwerk veilig en betrouwbaar te maken is het belangrijk dat u en wij goed weten wat de risico’s zijn voor u IT infrastructuur. Hiervoor werken wij met SIEM. Dit is de oplossing die uw systeemdata analyseert en verbindt. We krijgen zo inzicht waar nog verbeterpunten liggen.

MDM & BYOD beveiliging

Het wordt steeds gebruikelijker dat werknemers hun eigen apparatuur meenemen naar het werk. En de mobiele apparaten worden steeds vaker gebruikt om bedrijfsgegevens mee te verzenden. Dit veroorzaakt een uitdaging om uw netwerk goed te beveiligen.

Met Qmanage kunt u de veiligheid van uw medewerkers en gasten verzekeren en heeft u een veilig draadloos netwerk..

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Het DNA van Lantech

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA.

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor onze klanten het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.

No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.

Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Wilt u meer informatie over de IT dienstverlening van Lantech? Neem contact op.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.