IT Zorg

Informatie van de cliënten uitwisselen via uw netwerk brengt de nodige risico’s met zich mee. Digitaliseren heeft de nodige voordelen, maar waar zijn de risico’s en hoe kunnen we ons daar het beste tegen beschermen? Lantech heeft de ervaring en kennis om de gegevens van uw cliënten veilig te stellen.

Gezondheidszorg maakt steeds meer gebruik van de digitale wereld. Zorgverleners kunnen eenvoudig documenten met elkaar uitwisselen en mobiele apparaten worden steeds meer gebruikt. Voor de bezoekers en zorgverleners moet het netwerk veilig zijn.

De IT Zorg roept een aantal vragen op:

  • Hoe zorgen we voor een optimale bescherming van cliëntgegevens?
  • Hoe creëren we een veilige en betrouwbare digitale zorgomgeving?
  • Hoe omarmen we een digitale zorgomgeving op een veilige, beheersbare en inzichtelijke manier?
Wilt u een veilig netwerk voor uw zorginstelling? Neem contact op.

Veilige IT Zorg

De zorgbranche komt met steeds sterkere eisen voor de bescherming van de privacy van cliënten. Om aan deze eisen te blijven voldoen is het belangrijk dat er een veilig draadloos netwerk wordt opgezet. Lantech heeft het Aerohive Networks en zorgt voor een passende oplossing.

Hét voordeel van Aerohive Networks is dat als er één acces point uitvalt, alle andere gewoon blijven werken. Uw netwerk valt dus niet uit en uw gegevens blijven gewaarborgd.

MDM & BYOD beveiliging

Binnen de IT zorg worden mobiele apparaten steeds gebruikelijker en daar moeten goede maatregelen voor genomen worden. Met Qmanage van Quarantainenet waarborgt u de gegevens van uw werknemers, cliënten en bezoekers. Meer weten over de werking van Qmanage? Zie, Qmanage IT Zorg – Veilig toegang tot het netwerk.
 

Een veilig MDM & BYOD netwerkomgeving voor uw zorginstelling?

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


DNA van Lantech

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor IT Zorg het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.

No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.

Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Wilt u meer informatie over de IT in de zorg? Neem contact op.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.