Lantech haalt bijna 6000 euro op voor Swim to Fight Cancer

Op 2 september 2018 was het zover: de zwemactie voor Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. In totaal is er € 419.121,41 bij elkaar gezwommen. Namens Lantech zwom er een team van vier zwemmers mee, dat het fantastische bedrag van € 5.906,50 ophaalde.

Ruim 400 zwemmers verschenen in Breukelen aan de start van de 2000 meter in de Vecht. In 20 waves gingen de zwemmers te water. Team Lantech was ingedeeld in wave 18. Namens team Lantech zwommen Ingrid, Ramon, Jeff en Gemma mee. ’s Ochtends zwommen al ca. 150 jongeren tot 16 jaar 500 meter.

Collage 4 zwemmers

Het weer zat erg mee op 2 september. Een mooie nazomerse dag met temperaturen van ca. 23 graden. Het watertemperatuur van de Vecht lag rond de 21 graden.

Goede doel: Stichting Fight cancer
Team Lantech na de 2000 meterDe opbrengst van de actie komt ten goede van Stichting Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en –preventie via KWF Kankerbestrijding. Met behulp van de donaties kunnen beurzen gefinancierd worden voor jonge, talentvolle onderzoekers, waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen en specialiseren binnen de oncologie.

Donateurs:
Onze mooie opbrengst werd mede mogelijk gemaakt door: (logo’s website).
Logo rlsParra's helping handAnonieme donatie
De IndrukdonateursSpirit Energy
TravionKanovereniging KeistadFrontierBV
Aerohive Networks
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.