MDM & BYOD

Ontwikkelingen als Bring Your Own Device (BYOD) en Mobile Device Management (MDM) zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse omgeving. Lantech biedt u verschillende mogelijkheden om uw netwerk infrastructuur en bedrijfsgevoelige informatie te beschermen.

Mobiele telefoons en smartphones worden steeds meer gebruikt om bedrijfsinformatie te ontvangen, te raadplegen, te verwerken en te verzenden. Medewerkers zijn mobiel en willen profiteren van de voordelen die ‘always on’ biedt. U wilt weten welke devices onder uw beheer vallen en waar deze apparaten zich bevinden. Bovenal wilt u controle hebben over uw bedrijfsinformatie en apps die de mobiele apparaten met zich meebrengen als zij zich in u netwerk bevinden.

Veilig draadloos netwerk met Aerohive Networks

U houdt uw draadloze netwerk veilig met de Aerohive Networks Next Generation Wireless oplossing. Deze oplossing biedt namelijk diversiteit en grote flexibiliteit in beveiligings- en toegangsniveaus, per groep of per device. Gastaccounts kunnen heel eenvoudig door de organisatie zelf worden aangemaakt. Daarnaast is er bij Aerohive geen sprake van een single-point-of-failure, omdat dit draadloze netwerk geen gebruik maakt van een centrale controller. Access points werken volledig autonoom, zodat uw organisatie continu de beschikking heeft over een veilig draadloos netwerk.

Inzicht en actief beheer met Mobile Device Management

Inzicht in en actief beheer over het zakelijk gebruik van mobiele devices is een must. Mobile Device Management (MDM) met BlackBerry maakt dit mogelijk. Het biedt organisaties een veilige werkomgeving door uitstekende en platformonafhankelijke controle en beheer over mobiele devices. U heeft een gedetailleerd overzicht van alle devices binnen de organisatie. Deze cloud-gebaseerde MDM-oplossing is snel te implementeren en zorgt voor een snellere ROI.

Veilig toegang tot het netwerk

De continuïteit van een veilig draadloos netwerk in een BYOD-omgeving met verschillende devices van zowel medewerkers als gasten waarborgt u met Qmanage van Quarantainenet. Deze oplossing biedt netwerktoegangscontrole op zowel het LAN als het WLAN, op een laagdrempelige en veilige manier. Beheerde devices krijgen direct toegang tot het juiste netwerksegment en onbeheerde devices kunnen zichzelf op een gebruiksvriendelijke manier registreren. Besmette devices worden automatisch gedetecteerd en in quarantaine geplaatst.

Veilige data uitwisseling

Binnen een BYOD-omgeving kan veilige data-uitwisseling van en naar internet niet buiten een goede firewall aan de rand van het netwerk. Sinds 2008 leveren wij de  Palo Alto Networks Next Generation Firewall. Anders dan de traditionele firewalls biedt deze Next Generation Firewall volledige controle over en inzicht in al het verkeer dat erlangs gaat – op niveau van applicaties, gebruikers en content.

Meer weten over MDM & BYOD?

Download dan onze whitepaper   BYOD - toekomst of actualiteit      over BYOD. Voor meer informatie over het realiseren van een veilige netwerk infrastructuur kunt u contact opnemen met onze salesafdeling via sales@lantech.nl. Ook kunt u hieronder een terugbelverzoek achterlaten. Dan nemen wij op een later moment contact met u op.

WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.