Netwerk infrastructuren

Netwerk infrastructuren worden steeds complexer door de groeiende vraag naar snellere, meer betrouwbare en veilige communicatie. Uw netwerk infrastructuur is een essentieel onderdeel voor informatievoorziening en bedrijfsprocessen.

Bij veranderingen, storingen of uitbreidingen binnen netwerkinfrastructuren komen veel zaken kijken, zowel op technisch vlak als organisatorisch. Sinds 1983 ondersteunt Lantech klanten in het adviseren over, en realiseren en beheren van veilige en betrouwbare netwerk infrastructuren. We zijn daarbij niet alleen een ICT-dienstverlener, maar ook een partner voor onze klanten.

Inzicht en beheer van uw netwerk
Door de opkomst van bijvoorbeeld Bring Your Own Device (BYOD) en Het Nieuwe Werken is de beveiliging van netwerk infrastructuren nog belangrijker geworden. Inzicht en actief beheer over het zakelijk gebruik van onder andere mobiele telefoons en tablets is onmisbaar. Mobile Device Management (MDM) met BlackBerry of Teacher View van Aerohive Networks maken dit mogelijk. Deze cloud-gebaseerde oplossingen zijn snel te implementeren en biedt een veiligere werkomgeving waarin u de controle en het beheer heeft over alle devices binnen het netwerk.

Niet alleen inzicht en beheer over uw netwerk infrastructuur is in de huidige economie aan de orde. U stelt uw WiFi netwerk open voor medewerkers en gasten, maar u wilt wel controle over de toegang tot het netwerk. Qmanage van Quarantainenet biedt een laagdrempelige en veilige netwerktoegangscontrole op zowel LAN als WLAN. Beheerde devices krijgen toegang tot het netwerk(segment), onbeheerde devices krijgen toegang door een gebruiksvriendelijke registratiemodule. Besmette devices worden automatisch gedetecteerd en in quarantaine geplaatst.

Next Generation Wireless
Uw bent op zoek naar een betrouwbaar netwerk dat is gebaseerd op moderne technologie en een volledige flexibel en veilig is. De Next Generation Wireless oplossing van Aerohive networks biedt diversiteit en grote flexibiliteit in beveiligings- en toegangsniveaus, zowel per groep als per device. De veiligheid van het netwerk wordt onder andere gewaarborgd doordat de toegang van gastaccounts gescheiden blijven van vaste gebruikers. Daarnaast is er geen sprake van een single-point-of-failure, omdat het Aerohive Netwerk geen gebruik maakt van een centrale controller. Access points werken volledig autonoom, zodat de organisatie continu de beschikking heeft over een veilig draadloos netwerk.

Next Generation Firewall
Een veilige data-uitwisseling van en naar internet binnen uw netwerk infrastructuur kan niet zonder een goede firewall. Sinds 2008 leveren wij de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks. Anders dan de traditionele firewalls biedt deze Next Generation Firewall volledige controle over en inzicht in al het verkeer dat langs de firewall gaat; op het niveau van zowel applicaties, gebruikers en content.

Meer informatie
Indien u meer informatie wilt, of met ons van gedachten wilt wisselen wat wij voor zouden kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u bij ons deelnemen aan een workshop van zowel de Next Generation Wireless als de Next Generation Firewall.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.