Cyberaanvallen worden steeds gewoner. En ze treffen niet alleen kleine bedrijven, maar ook multinationals met professionele IT-afdelingen. Hoe kan dat?
lees meer...
Het design van wireless LAN heeft zich door de jaren heen enorm ontwikkeld. Toen de 802.11 technologie net bestond, was WLAN design er alleen voor dekking.
lees meer...
De uitdaging van het veilig houden van het netwerk zonder verminderde gebruiksvriendelijkheid en ingewikkelde netwerktoegang blijft ook in 2017 bestaan.
lees meer...
Cyber criminelen worden steeds sluwer met hun methoden om ons te misleiden via phishing.
lees meer...
Het samengaan van concurrerende botnets is in opkomst, inclusief het zogenaamde Bashlight, wat al meer dan één miljoen Internet of Things apparaten heeft geïnfecteerd.
lees meer...
Wireless as a Service (WaaS) representeert de jongste variant van managed services, waarbij IT activiteiten en vereisten zijn veranderd van kapitaalkosten naar operationele kosten.
lees meer...
De laatste tijd is er veel nieuws over ransomware. Dit komt vooral omdat het een succesvolle aanvalsstrategie blijkt te zijn: Hackers encrypten je data en eisen losgeld om dit weer ongedaan te maken.
lees meer...
08 jan 2016 - Aerohive Hiveschool
Aerohive is al enige tijd bezig met een nieuwe versie van Teacherview: Hiveschool. Aerohive verwacht eind kwartaal 1 Hiveschool officieel uit te brengen.
lees meer...
Het verschijnsel ‘Shadow IT’ is sterk in opkomst. Dit heeft te maken met het explosief groeiend aantal cloud applicaties wat beschikbaar is.
lees meer...
Bij iedere implementatie van een Airwatch oplossing komen vragen naar boven en, zoals zo vaak, is er niet altijd maar één correct antwoord.
lees meer...

Aerohive Networks: Xperience Days. Partnerdag: releases van 2018, Wi-Fi verwachtingen voor het komend jaar, Aerohive awards.Lantech viel 2x in de prijzen.
lees meer...
Nog maar een paar maanden en dan is de nieuwe privacy wet een feit. De deadline van de implementatie van de EU GDPR/NL AVG, is 25 mei 2018.
lees meer...
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) krijgt een stijgend aantal meldingen van datalekken. In 2017 kwam meer persoonlijke informatie in verkeerde handen.
lees meer...
Vanaf mei volgend jaar gaat de nieuwe Europese Privacywet in: alle bedrijven en overheden moeten precies bijhouden welke gegevens ze verzamelen.
lees meer...
In 2017 hebben Nederlandse organisaties werk gemaakt van privacybescherming tav de aankomende AVG. Bij twee derde is de rol van FG inmiddels belegd.
lees meer...
Reactie Aerohive Networks op Krack lek: waar zitten de kwetsbaarheden en doe de update zodra deze beschikbaar is.
lees meer...
Aerohive Networks heeft een nieuw access point op de markt gebracht. De AP150W is een makkelijk implementeerbaar access point.
lees meer...
Tienduizenden Nederlandse e-mailadressen, gebruikersnamen en wachtwoorden zijn in handen van criminelen. De politie zette een deel in een speciale database.
lees meer...
De Cyber Security Raad (CSR) is bezorgd over het cybersecurityniveau in Nederland. De raad maakt zich vooral zorgen over het internet of things (IoT).
lees meer...
Bedrijven, overheden en burgers wapenen zich niet snel genoeg tegen de groeiende digitale dreigingen. Dat staat in het Cybersecuritybeeld Nederland 2017.
lees meer...