Aerohive lanceert nieuw access point: AP150W

25 aug 2017
Aerohive Networks heeft een nieuw access point op de markt gebracht. De AP150W is een makkelijk implementeerbaar access point dat zowel opgehangen kan worden én op een bureau kan worden geplaatst.

De AP150W is een 802.11ac Wave 2 access point/switch combinatie met 3×3:3 radio, dat volledig cloud-managed is. Dankzij het design kan het AP zowel opgehangen worden als op een bureau of kast worden geplaatst.

Dit nieuwe access point is uitermate geschikt voor een DMU (meervoudige wooneenheid), studentenkamers, zorgwooneenheden en retailers.

Binnen 2 minuten is de AP150W eenvoudig te installeren. De AP heeft een hoge performance, een flexibele cloud-managed connectiviteit en levert stroom voor gebruikersapparaten zoals VoIP telefoons, IoT sensoren, camera’s, etc.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.