Cloud VS On Premise

28 mrt 2018
Ieder bedrijf maakt een eigen keuze in de inrichting van de IT-omgeving. Zowel de cloud als On-Premise wordt overwogen en ook daarbinnen zijn er nog beslissingen te nemen. Welke keuzes worden gemaakt en hoe doet u dat?

In ons benchmarkonderzoek is duidelijk geworden dat 27% van de bedrijven kiest voor de cloud. Daarbinnen is er ook nog de keuze tussen Private Cloud en Public Cloud. Als het gaat om On-Premise is er ook nog de keuze tussen hosting op een externe locatie (15%) en op een eigen locatie (57%).

Gevraagd naar de keuze voor de cloud geeft 42% van de respondenten aan dat dit te maken heeft met het verminderen van de beheercomplexiteit. Bij de keuze voor On-Premise is de voornaamste reden het beleid met betrekking tot bedrijfskritische data (36%). Onze infographic geeft een volledig overzicht van de keuzes en beweegredenen.

Infographic Cloud VS On Premise

Benieuwd naar de weg richting een volwassen en wendbare IT-organisatie? Download ons benchmarkrapport en kijk hoe u zich klaar kunt maken voor een digitale toekomst.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.