Onze Servicedesk

Onze Servicedesk bestaat uit eerste- en tweedelijns werknemers en is 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van storingen. Wij zoeken snel en vakkundig antwoord op uw vraag. Alle klantmeldingen worden geregistreerd in ons call management systeem. Bij onze eerstelijns medewerkers meldt u uw storing. Zij registreren de storing voor u. Zij beantwoorden ook algemene vragen en problemen met betrekking tot onze producten en diensten.

Gecertificeerde medewerkers
Storingen worden meestal afgehandeld door onze tweedelijnsmedewerkers. In de regel wordt u meteen doorverbonden. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Onze tweedelijns medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over diverse certificeringen, bijvoorbeeld voor Cisco, Aerohive en Palo Alto Networks. Verstand van (draadloze) netwerken en de beveiliging daarvan, dat is de kracht van alle medewerkers bij de Servicedesk.

Lantech Secure Maintenance Packs
Lantech biedt zogenaamde Secure Maintenance Packs aan als aanvullende support van de leverancier. Hierbij gaat het niet alleen om technische ondersteuning, maar ook bijvoorbeeld om monitoring en beheer van uw complete IT-omgeving. In dat proces speelt de Servicedesk een cruciale rol, ook bij kritische netwerken die 24 x 7 aandacht vereisen. Meer informatie over de verschillende contractvormen kunt u krijgen via uw accountmanager of via de servicedesk.

Meer informatie over Lantech Servicedesk
Bent u benieuwd wat Lantech voor u kan betekenen in Nederland en/of daar buiten? Neem dan contact met ons op via servicedesk@lantech.nl of via +31 (0)88 463 7777.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.