Meer weten over hoe we ook jouw organisatie beter kunnen beveiligen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Oplossingen

Lantech levert een volledig portfolio aan oplossingen die de belangrijkste cybersecurity en infrastructuur vraagstukken en problemen van organisaties adresseren. 

Hoe houd je hackers buiten de deur? Hoe zorg je ervoor dat data niet in ongewenste handen komt? Hoe creëer je een stabiel en toekomstbestendig netwerk? Waar moet ik aan denken bij migratie naar de cloud? Zomaar een paar vraagstukken waar wij mee kunnen helpen met onze oplossingen. Lees meer op deze pagina of neem contact met ons op voor advies.

Cloud security

Onze Cloud securityoplossingen stellen u in staat om ook controle te krijgen over de data die in de cloud is opgeslagen (zowel IaaS, SaaS, Paas). Zo ben je, onafhankelijk van de cloud providers of SaaS dienst, in staat om hetzelfde beheer en security uit te oefenen als dat je gewend was op de on-premise infrastructuur.

Meer informatie

Data Protection

Ongestructureerde en semi-ongestructureerde data groeit explosief waardoor organisaties steeds vaker de grip & controle over hun eigen (kwetsbare) data verliezen. In een gemiddelde organisatie bestaat 80% van de data uit ongestructureerde data (word, pdf, email, etc). Wil je meer inzicht, grip en controle over alle data, bestanden, user rechten en audit-trails op de data? Dat kan met onze Data Governance oplossing.

Meer informatie

Endpoint security

Traditionele antivirus-oplossingen zijn niet langer bestand tegen cyberaanvallen en zijn niet langer in staat endpoints te beveiligen. Om datalekken te voorkomen en aanvallen tegen te gaan, moeten endpoints tegen bekende en onbekende malware beschermd worden. Een goede endpoint security (of endpoint protection) is belangrijker dan ooit!

Meer informatie

Identity & Access Management

Dankzij de huidige open netwerken kunnen onbevoegden makkelijker toegang vinden tot systemen. Toegang door middel van het invullen van een gebruikersnaam en wachtwoord is in het huidige klimaat niet meer genoeg. Hackers kunnen tegenwoordig makkelijk van buitenaf de wachtwoorden achterhalen. Je hebt daarom een extra authenticatie nodig. Lantech biedt diverse oplossingen als een extra beveiligingsniveau bovenop de welbekende wachtwoorden. Een onmisbare schakel in het security beleid.

Meer informatie
Lantech biedt diverse oplossingen als een extra beveiligingsniveau bovenop de welbekende wachtwoord.

Network Access Control

Het netwerk wordt opengesteld voor medewerkers en gasten, maar je wilt wel controle houden over de toegang tot het netwerk. Lantech biedt diverse oplossingen voor een laagdrempelige en veilige netwerktoegangscontrole op zowel LAN als WLAN. Beheerde devices krijgen toegang tot het netwerk(segment), onbeheerde devices krijgen toegang door een gebruiksvriendelijke registratiemodule. Besmette devices worden automatisch gedetecteerd en in quarantaine geplaatst.

Meer informatie

Networking

Lantech is al ruim 20 jaar actief in het ontwerpen, leveren, bouwen en onderhouden van zowel vaste als draadloze netwerken. Wij zijn gespecialiseerd in Cisco en HP.

Meer informatie
Lantech is al ruim 20 jaar actief in het ontwerpen, leveren, bouwen en onderhouden van zowel vaste als draadloze netwerken.

Next Generation Firewall

Een veilige data-uitwisseling van en naar internet binnen uw netwerkinfrastructuur kan niet zonder een goede firewall. Lantech is sinds 2008 leverancier van Palo Alto Networks firewalls, die al jaren achtereen de absolute nummer één zijn op firewall en cybersecurity gebied. Anders dan de traditionele firewalls biedt deze Next Generation Firewall volledige controle over en inzicht in al het verkeer dat langs de traditionele firewall gaat: op het niveau van zowel applicaties, gebruikers en content.

Meer informatie

Wireless

Lantech is al ruim 20 jaar actief in het ontwerpen, leveren, bouwen en onderhouden van zowel vaste als draadloze netwerken. Wij zijn gespecialiseerd in en al jaren de nummer één partner van Aerohive Networks. Wij hebben al diverse vaste en draadloze netwerken mogen aanleggen bij 100+ organisaties, van middelbare scholen tot gemeentes tot logistieke bedrijven.

Meer informatie

We denken graag met je mee

Secure Mail

Meer dan 90% van de cyberaanvallen begint via e-mail. Beveiligingsrisico’s blijven zich continu ontwikkelen. Secure Mail biedt meerdere beveiligingslagen om zowel malware als niet-malware gerelateerde bedreigingen zoals e-mailfraude, te stoppen. Secure Mail kan alle aspecten van inkomende en uitgaande e-mail beheren om (potentiële) bedreigingen tijdig te detecteren en te blokkeren en te voorkomen dat vertrouwelijke informatie in verkeerde handen terechtkomt.

Meer informatie
Lantech biedt een complete oplossing voor een Secure Mail omgeving.